placeholder
Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.4 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
13 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Kate
Avis du: 03/02/2019
Kate recommande ce restaurant pour: Couples

Best in town

Al jaren zeer tevreden! een blijver en geniet mijn voorkeur in deze badstad

Steven
Avis du: inconnu

Beter als wat in de volksmond als bistro wordt...

Wij kwamen voor de garnaalkroketten en de karnemelk aardappelen met vers gepelde garnalen, Volle lekker gevulde kroketten met veel garnalen en die karnemelk aardappelen perfect.(nostalgie). En uiteraard een flesje lekkere echte bubbels .een aanrader. De mensen weten echt waar ze mee bezig zijn ,vlotte correcte bediening.

Marc
Avis du: inconnu

Lekker gegeten bij Mathilda: geelvin tonij...

Lekker gegeten bij Mathilda: geelvin tonij in tartaar gesneden was uitstekend en meer dan voldoende, daarna het gemalen rundvlees Blonde d'Aquitaine smaakte ook heerlijk. Daarna nog een dessertje genomen. Spijtig dat de kruimels van hetbroodje en een stukje friet blijven liggen op tafel! Ik heb nog gevraagd de tafel af te ruimen: het stukje friet werd weggenomen, de kruimels bleven liggen! De rekening werd zomaar open en bloot op tafel gelegd, voor mijn tafelgenoot zichtbaar en niet op een bordje of iets dergelijks. toch 2minpuntjes waar gemakkelijk aan verholpen kan worden!

Daniel
Avis du: inconnu

Mathilda... de tafel koos voor garnalen + tomaa...

Mathilda... de tafel koos voor garnalen + tomaat en de bereide biefstuk. ruime porties, mooi geserveerd. Vers en lekker bereid. Goeie frieten. Deze keer ook n dessertje genomen... rijstpap was luchtig en lekker, de creme brulee, zalig romig en lauw en krokant korstje, de tarte tatin was royaal (maar de appeltjes waren op het bladerdeeg gelegd, dus niet mee gebakken gebakken). Zeker één van de beste bistros aan de kust !

Kris
Avis du: inconnu

Bent u op zoek naar een bistro met KLASSE ?...

Bent u op zoek naar een bistro met KLASSE ? Dan is dit het perfecte adres aan de middenkust. Zeer verzorgde gerechten, afwisselende lunch-menu's, perfecte service (ongedwongen & gemoedelijk, en toch uiterst verzorgd). Dit is mijn favoriet en een absolute aanrader !

Erwin
Avis du: inconnu

Beste steak americain in Oostende en omstreken....

Beste steak americain in Oostende en omstreken. Aan tafel bereid door een "meester". Gezellige en drukke brasserie/bistro met kwaliteisvolle en verzorgde gerechten. Best reserveren.

Mieke
Avis du: inconnu

Toffe ontdekking. Zeer interessante kaart met...

Toffe ontdekking. Zeer interessante kaart met aardige suggesties. De aanraders zijn bovendien meer dan de moeite waard. De bediening zet bovendien aan om nog eens terug te keren. Tot slot: de rundstartaar is het neusje van de 'zalm'; met liefde klaargemaakt aan tafel, en van prima kwaliteit.

Marc
Avis du: inconnu

Dit is een plekje om te koesteren. We waren...

Dit is een plekje om te koesteren. We waren er al een paar keer geweest, zonder succes evenwel wegens volzet. Zeker over de middag is het er druk, zo erg zelfs dat reserveren absoluut noodzakelijk is. Maar eens je er binnen bent begrijp je waarom. Zeer vriendelijke bediening, informeel maar zeer attent. Goede kaart, zowel eten als wijn. Een uitstekend adres.

Georges
Avis du: inconnu

Restaurant où nous allons depuis plusieurs...

Restaurant où nous allons depuis plusieurs années. Jamais déçus. Personnel particulièrement attentionné et prévenant. Carte bien équillibrée. Préparations excellentes. Le meilleur thon frais que je connaisse. Musique (discrète) de jazz en fond. Propre et d'une correction parfaite.

joseph
Avis du: inconnu

Heel lekker en verzorgd eten, service is korrec...

Heel lekker en verzorgd eten, service is korrect, klassieke keuken met een fris vernieuwd tintje, weinige eethuizen aan gans de kust kunnen hier aan tippen, juiste prijs-kwaliteit verhouding en oog voor hygiene, al jaar en dag onze faviete plaats om te gaan eten.

Tous les avis de ce restaurant