Avis pour La Vie

154 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
154 avis
date score
Raymonde
Avis du: 29/02/2020
Raymonde recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten...

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten

Kaat
Avis du: 09/02/2020
Kaat recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was zeer lekker, verzorgd, vriendelijk...

Het was zeer lekker, verzorgd, vriendelijk personeel,...

Seghers
Avis du: 29/12/2019
Seghers recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie

Awesome food! we recommended the social 'menu'...

Awesome food! we recommended the social 'menu' in the menu card with all dishes to share. The restaurant offers quality food in a cosy, feel at home atmosphere!

Jannicke
Avis du: 29/12/2019
Jannicke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker eten, correcte porties en gezellige...

Lekker eten, correcte porties en gezellige sfeer!

Sandra
Avis du: 29/12/2019
Sandra recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Leuk concept, lekkere tappa’s, toffe sfeer...

Leuk concept, lekkere tappa’s, toffe sfeer

Sofie
Avis du: 23/12/2019
Sofie recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Op de kaart staat bij de hoofdgerechten telkens...

Op de kaart staat bij de hoofdgerechten telkens een cocktail suggestie, heel tof! Wij ontdekten zo een nieuwe favoriet, de "melting snow". Zoals altijd zijn we happy en mét food coma naar buiten gegaan :)

Els
Avis du: 23/12/2019
Els recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Heel lekker en vriendelijke bediening. Een...

Heel lekker en vriendelijke bediening. Een aanrader!

Cindy
Avis du: 22/12/2019
Cindy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Men was zeer vriendelijk. We hadden een mooie...

Men was zeer vriendelijk. We hadden een mooie tafel met veel ruimte. Niet zoals bij velen waar je dicht op elkaar geplakt zit, hier zit je echt aangenaam op je gemak om te eten. Het eten was zeer lekker. We komen zeker terug!

Pieter
Avis du: 18/12/2019
Pieter recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening, heel vriendelijk, lekker...

Vlotte bediening, heel vriendelijk, lekker eten, grote porties. Ook een leuke verrassing voor de verjaardag gekregen.

Anne-Sophie
Avis du: 17/12/2019
Anne-Sophie recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Super goede bediening, heel lekker eten en...

Super goede bediening, heel lekker eten en lekker cocktails!

date score