Avis pour China

8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
8 avis
date score
placeholder
ALAIN
Avis du: inconnu

EEN AANRADER!

Je wordt in een a-typisch kader ontvangen. Dus geen kitcherige lampions en immense vazen, maar een interieur dat klasse uitstraalt. De eigenaar "To", ontvangt en begeleid je vriendelijk naar jullie tafel. Reserveren (behalve dinsdagmiddag) is niet echt een must. Op de zeer uitgebreide kaart, met tal van menu's, vindt elk wat wils. Het eten is lekker en genoeg. De wijn valt echter wat duur uit. Visa en Mastercard worden aanvaard (zonder bijkomende kosten). Conclusie: we zijn al meer dan 20 jaar klant en keren steeds terug.

placeholder
ALAIN
Avis du: inconnu

Een restaurant met een apart kader. Niet het...

Een restaurant met een apart kader. Niet het typische 'chinese' interieur(lampions, rode muren, nepvazen...e.d.). De ontvangst is vriendelijk en de uitbaters spreken goed Nederlands. De bediening is beleefd . De presentatie is verzorgd. Het eten is lekker en men is voldaan. Van apero t.e.m. koffie - 1 fles wijn - 2 pers. = +/-70€ Een aanrader.

Dirk
Avis du: inconnu

We kennen het restaurant al heel lang (is inmid...

We kennen het restaurant al heel lang (is inmiddels al 3x verhuisd van locatie) en het was mijn eerste kennismaking met de chinese keuken 10 jaar geleden (babi pangang). We gaan er af en toe eten en ook afhalen. De inrichting is heel stijlvol, tis er heel rustig en het eten is echt heel lekker als je 't mij vraagt. De bediening is uitermate vriendelijk en alles wordt heel mooi gepresenteerd. Een echte aanrader dus...

Els
Avis du: inconnu

Mooi interieur, heel vriendelijke bediening,...

Mooi interieur, heel vriendelijke bediening, we zijn gaan dineren met een groep, we hebben er toen de vis- en vleesmenu genomen en kregen achteraf zelfs korting op onze rekening. Lekker eten, een aanrader

Stefan
Avis du: inconnu

snel en kwaliteitsvol, beste chinees van ninove...

snel en kwaliteitsvol, beste chinees van ninove

christ'l
Avis du: inconnu

Het beste chineese restaurant van belgie. Het...

Het beste chineese restaurant van belgie. Het eten is van zeer uitstekende kwaliteit en het decor is fantastisch en de bediening is zeer goed. een echte aanrader om gasten en vrienden mee uit eten te nemen.

Katja
Avis du: inconnu

heerlijk restaurant. Ik ben een grote fan van...

heerlijk restaurant. Ik ben een grote fan van chinees en dus extra kritisch, maar de maaltijd was heerlijk. Ze hebben verschillende menu-formules. de porties zijn vrij ruim. In het weekend hebben ze ook een all you can eat-formule voor 25 euro. Het kader is geweldig, een prachtige tuin en ook binnen mooi aangekleed. een aanrader.

nena
Avis du: inconnu

Typisch Chinees restaurant zoals er in ons...

Typisch Chinees restaurant zoals er in ons land zovelen zijn, met dat verschil dat de kwaliteit hier wel van een niveau hoger is zowel qua eten, properheid als inrichting. Groot in een statige villa, maar door de onderverdeling kan je hier zowel met 2 als met meer volk toch van privacy aan je tafel genieten.

date score