Avis pour Scaramuccia

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Alfons
Avis du: 16/09/2019

Het restaurant staat over te nemen. We stonden...

Het restaurant staat over te nemen. We stonden dus voor een gesloten deur, terwijl je nog steeds via de website kan reserveren.

Urbain
Avis du: 01/10/2018

Na keuze uit de voorgestelde menus bleek datot...

Na keuze uit de voorgestelde menus bleek datot twee maal toe dat ze de vereiste ingredienten niet ter beschikking hadden.Conclusie: de menukaart is kunstmatig opgesmukt

placeholder
Alain
Avis du: 06/10/2018
Alain recommande ce restaurant pour: Couples

Vreemde inkom via toilet en keuken! Een ‘ik...

Vreemde inkom via toilet en keuken! Een ‘ik weet het beter’ houding van de uitbaatster. Matige service doorheen de hele avond. Vrij prijzig voor de gegeven maaltijd. Matige aanrader.

Camphijn P.
Avis du: 03/03/2019
Camphijn P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer vriendelijk en goed gegeten wel lang moete...

Zeer vriendelijk en goed gegeten wel lang moeten wachten op eten 2 u Er was maar 1 garçon ter beschikking Hij deed zijn uiterste best maar teveel volk voor 1 iead

placeholder
Roger
Avis du: 23/10/2018
Roger recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Good value for money!...

Good value for money!

Hans
Avis du: 07/04/2019
Hans recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Kwaliteit van de maaltijden en de wijn waren...

Kwaliteit van de maaltijden en de wijn waren goed. Bediening was beetje hectisch waardoor een schotel vergeten werd.

Anne
Avis du: 06/03/2019
Anne recommande ce restaurant pour: Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening Lekker eten Gratis hapje voora...

Vlotte bediening Lekker eten Gratis hapje vooraf

Jo D.
Avis du: 22/11/2018
Jo D. recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy

Lekker!...

Lekker!

Lindsay
Avis du: 14/10/2018
Lindsay recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer lekker!...

Zeer lekker!

Leen
Avis du: 23/06/2019
Leen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We hebben heel lekker gegeten. Super vriendelij...

We hebben heel lekker gegeten. Super vriendelijke bediening.

date score