Avis pour De Met

8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.0
8 avis
date score
Danny
Avis du: inconnu

Rauwe zalm

Slecht gegeten. Onze zalm was rauw in het midden, de veel te dikke fritten waren veel te vet en niet lekker, geen groenten erbij. De bediening viel nog wel mee maar het interieur is vuil en versleten. Deze zaak moet het hebben van zijn ligging op de markt. Niet aan te raden.

Christel
Avis du: inconnu

onvriendelijke bediening - niet kindvriendelijk...

onvriendelijke bediening - niet kindvriendelijk zéér teleurstellend

Nadia
Avis du: inconnu

Dit is een restaurant waar je nooit teleurgeste...

Dit is een restaurant waar je nooit teleurgesteld buiten komt. Vriendelijke, snelle bediening, lekker eten, correcte prijs. Zo zouden er meer in Mechelen moeten zijn

Piet
Avis du: inconnu

De kwaliteit van de gerechten is zeer goed...

De kwaliteit van de gerechten is zeer goed en de bediening van de kelner met hollands accent is professioneel en vriendelijk , proficiat

Ann
Avis du: inconnu

Vorige week nog eens op het terras van de Met...

Vorige week nog eens op het terras van de Met gezeten. Een meer dan correcte tartaar gegeten, die ongeprepareerd op het bord komt, met het eitje, uitjes, kappertjes (veel!), tabasco, worcestersaus en mayo apart erbij. Goeie dikke frieten erbij, en mij hoor je al niet meer klagen. Toen de wijn kurk had, werd daar ook niet moeilijk over gedaan, meteen een nieuw glas. Zo hoort het!

Ann
Avis du: inconnu

Eerlijke eenvoudige keuken, ruime porties....

Eerlijke eenvoudige keuken, ruime porties. Ik mis een beetje het kader van de oude "Royal", maar wat men met het interieur gedaan heeft is wel OK. Fijn om te zien dat de oude foto's gebleven zijn. Voor mij is dit het adres voor de snelle warme schotel aan een eerlijke prijs.

Levensgenieter
Avis du: inconnu

Heerlijke slaatjes! Vriendelijke bediening....

Heerlijke slaatjes! Vriendelijke bediening. Gezellig terras op de fantastische Grote Markt. Maar voor een snelle lunch ben je aan het verkeerde adres.

Magda
Avis du: inconnu

Tijdens een culinaire wandeling te Mechelen...

Tijdens een culinaire wandeling te Mechelen (April) kwamen we voor het voorgerecht en de hoofdschotel terecht in De Met te Mechelen. Een aanrader voor allen die houden van een zeer creatieve keuken, vaak met een zuiders tintje.

date score