De Cirque

Vismarkt 8 2800 MALINES
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
patrick
Date du repas: inconnu

Zeer lekker gegeten...

Zeer lekker gegeten

placeholder
An

Aanrader!

Eten was heel lekker en goed gevulde borden. Uitstekende service: we namen een voorgerecht voor 2 -> ze hebben het op 2 borden gelegd zonder dat we dat vroegen. Ze luisteren dus echt wel naar de klant.

frank

Geregeld eet je in een taverne beter dan in...

Geregeld eet je in een taverne beter dan in een restaurant. Niet in de 'Cirque'. Wij hadden gereserveerd voor 2 en zowel links als rechts stond een tafeltje op 10cm, gezellig is anders. De vroeger zo lekkere fritten waren plat en helemaal niet krokant. Mijn steak tartare was al bereid met teveel kappertjes en ajuin en mijn partner vond haar champions niet vers. Jammer!

frank

aan bcm the best margueritha in town van fm...

aan bcm the best margueritha in town van fm uit m

frank

aan bcm the best margueritha in town van...

aan bcm the best margueritha in town van fm uit m

Stefan

Gemoedelijk, zelfs presentieloos. Zeer schappel...

Gemoedelijk, zelfs presentieloos. Zeer schappelijke prijzen. Leuke sfeer, door combinatie van café en 'restaurant'. En natuurlijk één van de meest ideale terassen in Mechelen!

Inge

Met een groep van meer dan 20 personen hebben...

Met een groep van meer dan 20 personen hebben we toch heel erg lekker gegeten! Een echte ontdekking in de stad Mechelen :-)

hilde

Per toeval ontdekt. Tapasschotel (8 euro) was...

Per toeval ontdekt. Tapasschotel (8 euro) was heerlijk en veel ! Vlotte bediening - zeer lekker gegeten - mooi geserveerd ! Een aanrader !

Caroline

De keuze op de kaart vonden we op het eerste...

De keuze op de kaart vonden we op het eerste zicht een beetje klein. Tot we de suggesties op het krijtbord ontdekt hadden. Uiteindelijk toch voor de 'beroemde' taco's gekozen. En die waren overheerlijk! Tafels stonden wel zeer dicht op elkaar.

Simon

dit is een van mijn favoriete restos: heerlijk...

dit is een van mijn favoriete restos: heerlijk eten (vooral de Pasta Al Pesto), lekkere witte huiswijn, en het koninginnehapje met frietjes zijn er ook overheerlijk. zeker een aanrader. groetjes ook aan de kanppe ober (die met het kort haar) ;-)

Tous les avis de ce restaurant