Heerlijk gegeten en fantastische smaakervaring!...
Heerlijk gegeten en fantastische smaakervaring! Uiteindelijk heel correct van prijs en meer dan voldoende gegeten!
Mooi kader, zo gezellig! Keuken uitstekend.
Zeer mooie omgeving, warme sfeer. Vriendelijkheid van het personeel en service van hoge kwaliteit. Gerechten aangeboden met echte smaak. Menu verandert met de seizoenen.
creatieve en lekkere keuken. Vriendelijk personeel. informele sfeer. goede champagne.
Super lekker gegeten en een zeer aangename bediening. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals altijd!
Heerlijk eten. Super kwaliteit. Rekening loopt wel op, doordat je nog extra groenten/aardappelen dient bij te nemen bij het hoofdgerecht.
Mooie setting en van een heerlijke maaltijd met fijne, verrassende accenten genoten. Klein minpuntje: 2 keer fles achter fles bruiswater en glas rode wijn moeten vragen. Hier komen we zeker nog eens terug en kunnen we ook aanbevelen...
The food is amazing, very refined. Everything is so fresh! Definitely a place to visit if you love good food :)
Ik was wel tevreden maar menukeuzes waren m.i. Voor verbetering vatbaar. Personeel top, thks voor goede avond