Avis pour Testa Rossi

75 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
75 avis
date score
Michele
Avis du: 24/01/2020
Michele recommande ce restaurant pour: Couples

Het eten was in orde maar duur genoeg en de...

Het eten was in orde maar duur genoeg en de bediening was beneden peil: bijna onbestaande kennis vh Nederlands waardoor de communicatie ronduit onbeleefd was. Door de drukte was het heel luidruchtig dus van een gezellige tête à tête kon geen sprake zijn.

placeholder
Verbiest
Avis du: 24/01/2020
Verbiest recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Expensive & poor service

Price for a Pizza is ridiculous - 18 for a simple siciliana & 13 for a margarita For that price you would expect good service - this was not the case - really unfriendly lady almost barking at the table when we asked water or bread... Never again...

Laetitia
Avis du: 14/12/2019
Laetitia recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Attente de plus de 45 min avant prise de comman...

Attente de plus de 45 min avant prise de commande, aucun regard, à chaque fois il a fallu ou se déplacer vers le serveuse/serveur, ou demander leur attention, peu de sourire et l’un des plats est arrivé quand les autres étaient terminés. Même s’il n’a pas été compté, le peu d’hospitalité et la lenteur du service ne donnent pas envie de revenir. Dommage.

Annick
Avis du: 11/02/2020
Annick recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

The restaurant is great, food was good too,...

The restaurant is great, food was good too, service not great the ladies didn't seem happy at all. Not one smile, and the constant impression we were disturbing them.

natacha
Avis du: 17/12/2019
natacha recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer druk toen we aankwamen, wat een herrie...

Zeer druk toen we aankwamen, wat een herrie door een aantal grote groepen. Eten zeer lekker ondanks feit dat service zeer traag verliep, moesten lang wachten op Apéro, hapje & hoofdgerecht. maar wat we kregen was erg lekker.

Jerome
Avis du: 20/02/2020
Jerome recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

The waitress was not at the level. Rude, helple...

The waitress was not at the level. Rude, helpless... service was bad...luckily food was great.

Johan
Avis du: 25/12/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

15 min moeten wachten voor de bestelling opgeno...

15 min moeten wachten voor de bestelling opgenomen werd, ook aperitief. Geen versnaperingenI Na 15 min werd de aperitief samen met het voorgerecht gebracht ! Brood zelf moeten vragen bij het voorgerecht Wijn besteld bij het hoofdgerecht. Zelf naar de bar moeten gaan om er achter te vragen. De wijn (karaf) was niet koud genoeg. Het eten was wel lekker.

Freya
Avis du: 24/12/2019
Freya recommande ce restaurant pour: Groupes

We hebben 45’ zitten wachten en dan zijn we...

We hebben 45’ zitten wachten en dan zijn we opzoek gegaan naar iemand die onze drank wou komen opnemen. Dan kwamen ze om 21u20 super snel opnemen want de keuken ging sluiten, onze antipasti was nog niet op. Om 24u kwamen ze met het excuus dat de parking normaal om 23u toe ging, en dat we geluk hadden dat ze dit nog niet hadden gedaan. Toen we aan de auto kwamen, zagen we dat die parking niet kon worden afgesloten. Dus wouden ze ons gewoon weg. We hebben ook een keer een deel van onze bestelling moeten bijvragen dat ze iets vergeten waren alsook iets moeten teruggeven dat het verkeerd was. Dit kan gebeuren, maar de service was echt schandalig!

Wouters
Avis du: 10/07/2019
Wouters recommande ce restaurant pour: Groupes

Prijzen zijn te hoog tegenover de bediening....

Prijzen zijn te hoog tegenover de bediening.

Kathleen
Avis du: 31/01/2020
Kathleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Meer dan 25 minuten moeten wachten voor onze...

Meer dan 25 minuten moeten wachten voor onze drankjes. En dan nog 50min voor de pizza's.

date score