Avis pour Testa Rossi

75 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
75 avis
date score
Thomas
Avis du: 28/12/2019
Thomas recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zoals steeds zeer lekker gegeten! En gozd bedie...

Zoals steeds zeer lekker gegeten! En gozd bediend.

placeholder
De cock
Avis du: 28/12/2019
De cock recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

gezellig kader vriendelijke bediening lekker...

gezellig kader vriendelijke bediening lekker gegeten

Johan
Avis du: 25/12/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

15 min moeten wachten voor de bestelling opgeno...

15 min moeten wachten voor de bestelling opgenomen werd, ook aperitief. Geen versnaperingenI Na 15 min werd de aperitief samen met het voorgerecht gebracht ! Brood zelf moeten vragen bij het voorgerecht Wijn besteld bij het hoofdgerecht. Zelf naar de bar moeten gaan om er achter te vragen. De wijn (karaf) was niet koud genoeg. Het eten was wel lekker.

Goedele
Avis du: 24/12/2019
Goedele recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lang moeten wachten tot bestelling werd...

Zeer lang moeten wachten tot bestelling werd opgenomen en het eten werd geserveerd.

Freya
Avis du: 24/12/2019
Freya recommande ce restaurant pour: Groupes

We hebben 45’ zitten wachten en dan zijn we...

We hebben 45’ zitten wachten en dan zijn we opzoek gegaan naar iemand die onze drank wou komen opnemen. Dan kwamen ze om 21u20 super snel opnemen want de keuken ging sluiten, onze antipasti was nog niet op. Om 24u kwamen ze met het excuus dat de parking normaal om 23u toe ging, en dat we geluk hadden dat ze dit nog niet hadden gedaan. Toen we aan de auto kwamen, zagen we dat die parking niet kon worden afgesloten. Dus wouden ze ons gewoon weg. We hebben ook een keer een deel van onze bestelling moeten bijvragen dat ze iets vergeten waren alsook iets moeten teruggeven dat het verkeerd was. Dit kan gebeuren, maar de service was echt schandalig!

ALEX
Avis du: 19/12/2019
ALEX recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Reservatie via internet was in orde en eten...

Reservatie via internet was in orde en eten was lekker en vriendelijke bediening !

natacha
Avis du: 17/12/2019
natacha recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer druk toen we aankwamen, wat een herrie...

Zeer druk toen we aankwamen, wat een herrie door een aantal grote groepen. Eten zeer lekker ondanks feit dat service zeer traag verliep, moesten lang wachten op Apéro, hapje & hoofdgerecht. maar wat we kregen was erg lekker.

Mira
Avis du: 17/12/2019
Mira recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Food was great. Service was very slow. They...

Food was great. Service was very slow. They don’t look up if someone raises a hand to ask something

Evelien , Fabien
Avis du: 14/12/2019
Evelien , Fabien recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Fijne , vriendelijk bediening. Kindvriendelijk...

Fijne , vriendelijk bediening. Kindvriendelijk ondanks drukke kinderen. Eten heerlijk! We komen binnenkort nog eens terug met z'n tweetjes.

Laetitia
Avis du: 14/12/2019
Laetitia recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Attente de plus de 45 min avant prise de comman...

Attente de plus de 45 min avant prise de commande, aucun regard, à chaque fois il a fallu ou se déplacer vers le serveuse/serveur, ou demander leur attention, peu de sourire et l’un des plats est arrivé quand les autres étaient terminés. Même s’il n’a pas été compté, le peu d’hospitalité et la lenteur du service ne donnent pas envie de revenir. Dommage.

date score