Avis pour Restaurant De Victorie

122 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.4
122 avis
date score
jan
Avis du: 15/10/2019
jan recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

uitmuntend lekker eten in een prachtig rustig...

uitmuntend lekker eten in een prachtig rustig decor, extreem verfijnde presentatie en perfecte smaaksensatie, zeer professionele bediening, minstens 1-ster waardig

ines
Avis du: 14/10/2019
ines recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

uitzonderlijk vriendelijke ontvangst en zeer...

uitzonderlijk vriendelijke ontvangst en zeer lekker gegeten in een fantastisch kader wij bestelden alvast het charmante zaaltje voor ons familie kerstdiner

Marina
Avis du: 13/10/2019
Marina recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zowel het eten, de bediening, de service de...

Zowel het eten, de bediening, de service de omkadering en het personeel alles was tip top verzorgd. Wij komen zeker terug.

Leon
Avis du: 13/10/2019
Leon recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Her eten en service was oké . Wij hadden 2...

Her eten en service was oké . Wij hadden 2 wijnarrangementen besteld maar konden niet apprecieren dat de wijnen ( een normale hoeveelheid ! ) meer dan een half uur voor de respectievelijke gerechten op tafel kwamen werden uitgeschonken en dat er nadien niet meer werd bijgeschonken. Heb dat terplaatse gemeld en men gaf als antwoord dat er geen tijd voor was en alles een beetje gaotisch verliep die avond. Gezien de klasse en prijs van uw restaurant niet het beste antwoord.

Johan
Avis du: 13/10/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

rustige omgeving, prima bediening, uitstekende...

rustige omgeving, prima bediening, uitstekende keuken, wel wat lang wachten tussen de gerechten

michel
Avis du: 13/10/2019

- Het eten was uitmuntend! Proficiat! - De...

- Het eten was uitmuntend! Proficiat! - De service was benedenmaats (eerst wordt het eten gebracht en pas daarna het bestek; we dienden de wijn zelf bij te schenken; etc) - Véél te lange wachttijden (de wachttijd tussen de verschillende gangen duurde bijzonder lang; nadat we de rekening kregen, hebben we nog 25' wachten alvorens men met de betaalterminal langs kwam; etc)

Familie
Avis du: 13/10/2019
Familie recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Vooral heel fijn dat jullie rekening hielden...

Vooral heel fijn dat jullie rekening hielden met speciale dieetwensen, en deze mensen zelfs tussen een aantal opties konden kiezen. Niets was teveel gevraagd.

Waldo
Avis du: 13/10/2019
Waldo recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer lekker menu aangename bediening lekkere...

Zeer lekker menu aangename bediening lekkere aangepaste wijnen. in een heel mooi decor.

Frans
Avis du: 06/10/2019
Frans recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij waren met 50 genodigden en iedereen was...

Wij waren met 50 genodigden en iedereen was super tevreden. Het eten en de wijn waren zeer lekker. De bediening kon niet beter in een mooi interieur. Dikke proficiat en bedankt.

Hilde
Avis du: 06/10/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Wij hebben genoten van de vriendelijke bedienin...

Wij hebben genoten van de vriendelijke bediening, het heel lekkere eten en de rustige sfeer in een prachtige omkadering. We voelen ons 'in de watjes gelegd' op een aangename manier.

date score
×

Devenez membre de Resto.be

Plus de 385 000 personnes sont inscrites sur Resto.be !

Rejoignez notre communauté et profitez de nombreux avantages en tant que membre Resto.be :

Recevez des offres promotionnelles personnalisées
Gérez vos propres listes (wishlist, Favoris, J’ai visité, …), vos réservations en ligne, vos avis, vos informations personnelles
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Remplissez les informations ci-dessous