Avis pour Zita

12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
12 avis
date score
placeholder
Stefaan
Avis du: 19/11/2017
Stefaan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Bijzonder aangenaam restaurant, lekker eten...

Bijzonder aangenaam restaurant, lekker eten én vriendelijke bediening!

rudi
Avis du: inconnu

Van bij de opening kennen we dit restaurant....

Van bij de opening kennen we dit restaurant. Zowel lunch als diner steeds verzorgd en steeds vriendelijke service. In de zomer een prachtterras, telkens een vakantiegevoel, ook mede door de fijne familie

SONIA
Avis du: inconnu

Ik kwam er voor de eerste keer en was aangenaam...

Ik kwam er voor de eerste keer en was aangenaam verrast. Mooi kader, bediening uitstekend en het eten was zeer lekker. Alles mooi gepresenteerd, op de juiste manier gebakken .... Een aanrader.

Luc
Avis du: inconnu

Met mijn verjaardag met kinderen en kleinkinder...

Met mijn verjaardag met kinderen en kleinkinderen(evenzeer welkom) gaan eten .Prachtige avond op het zeer gezellig teras.Het Grieks eten is aangepast aan de Belg,maar zeer lekker.Kinderen kunnen er ook hun gading vinden.Slechts 1 soort Retsina wijn,en ook 1 soort Ouzo.Maar de gerechten maken alles goed.Zeker een aanrader.

Jean-Marie
Avis du: inconnu

Aanrader. De specialiteiten zijn heel lekker,...

Aanrader. De specialiteiten zijn heel lekker, goede en vriendelijke bediening !

peter
Avis du: inconnu

Deze zaak is inmiddels een jaar open en levert...

Deze zaak is inmiddels een jaar open en levert kwaliteit. Ik heb alleen maar lof over de hele lijn.

nathalie
Avis du: inconnu

Ik al jaren bezoeker van dorpje Pelleberg.Kom...

Ik al jaren bezoeker van dorpje Pelleberg.Kom op kruispunt van Leuven,Kessel -LO aan de lichten en vraag me af wil niet naar de Quick met mijn 15 jarige dochter,zoek wat anders.Kom aan de verkeerslichten en plots zie ik Zita !!!!Dus vlug met de auto de parking opgereden,auto zeer snel weg gezet op de ruime parking.We willen binnen stapen maar kijken nog even naar mooi terras en tuin,plots een dame "Goedemiddag " dus wij naar binnen.Wat was het er mooi !!!!!!Kregen meteen een tafel toegewezen .Super was van de eerste seconde .En toen de kaart,was snel beslist en wat een combinatie !!!!!Was volgens onze mening (Antwerps) er boenk op.Dit was een speciaal adres !!!!!!We besloten de Metzetafel te nemen.Was middag uur,de Zita zat vrij vol maar ging allemaal goed leuke bediening,niet te lang wachten,zeer mooi inrichting kortom was af.Eten verscheen op ons tafel.Amai ging goed vooruit was allemaal even lekker !!!!!!!Was dus gewoon op en top ,wij gaan meer naar pellenber g komen !!!!!!!!en ons zien ze zeker terug in de Zita !!!!!!!

Rudi
Avis du: inconnu

Een topper, telkens opnieuw, dit restaurant...

Een topper, telkens opnieuw, dit restaurant heeft uitstraling, overheerlijke gerechten en vooral vriendelijk onthaal. Een aanrader!!!!!

Johnny
Avis du: inconnu

Aangenaam verrast door dit restaurant. Via...

Aangenaam verrast door dit restaurant. Via via hadden we ervan gehoord en nu effectief getest. Zeer lekker gegeten, vlotte bediening en zeker correcte prijs kwaliteit. Wij keren zeker nog terug.

katia
Avis du: inconnu

heel lekker,vooral de tartaar van tonijn en...

heel lekker,vooral de tartaar van tonijn en baclava.wel even moeten wachten eer we de menu-kaart kregen,voor de rest ok.

date score