Avis pour Brasserie 500

8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.1
8 avis
date score
PatriciaKal
Date du repas: inconnu

Absoluut geen aanrader

Vier keer ( ! ) moeten vragen om onze bestelde drankjes, desserts kwamen pas nadat we (na een half uur) de rekening maar hadden gevraagd omdat we naar huis wilden gaan, gerechten zijn veel te prijzig voor de hoeveelheid/kwaliteit die je krijgt (14 euro voor een carpaccio van vier happen), personeel is uiterst chagrijnig en er zat zand in onze salade. En dit alles terwijl er ongeveer evenveel personeel rondliep als dat er tafels bezet waren. Zeker geen aanrader dit restaurant!

placeholder
ValerieDe Winter
Date du repas: inconnu

Een aanrader

Vanavond met gezelschap van 11 in Brasserie 500 gaan eten, 5 volwassenen, 5 etende kids en een baby. Gelukkig gereserveerd want het was helemaal volgeboekt . Niet moeilijk..zeer lekker eten, snelle en zeer aangename bediening, enorm kindvriendelijk en dat voor een zeer redelijke prijs. Wij gaan nog terug om het terras te ontdekken, want gezien wind en regen was dat niet mogelijk.

HugoDeckx
Date du repas: inconnu

Hun wildgerechten zijn super lekker om niet...

Hun wildgerechten zijn super lekker om niet te vergeten de mosselen (voorkeur in curry) waarvoor men mij gerust 's nachts mag wakker maken. Heel aangenaam kader gelegen aan het bos en de bediening is er heel vriendelijk. Deze zaak toont aan dat men niet altijd naar een restaurant moet gaan om voor een betaalbare prijs super lekker te eten.

annemasscheleyn
Date du repas: inconnu

Brasserie 500 is een gezellige plek waar je...

Brasserie 500 is een gezellige plek waar je lekker en niet duur kan eten! De huidige wildsuggesties overstijgen de "brasserie-keuken" . Heerlijk gewoon.

Frédériceerdekens
Date du repas: inconnu

service rapide, bons prix, parking aisé, bouffe...

service rapide, bons prix, parking aisé, bouffe très bonne.

LukBoxy
Date du repas: inconnu

lekker om te eten, kindvriendelijk en correcte...

lekker om te eten, kindvriendelijk en correcte bediening! aanrader voor ouders met jonge kinderen! en andere gezinnen ook :)

KristaRofessart
Date du repas: inconnu

Zeer lekker gegeten, zeer vlotte bediening....

Zeer lekker gegeten, zeer vlotte bediening. Speeltuin is aanwezig dus ideaal voor de kleine kinderen!

RogerWelkenhuysen
Date du repas: inconnu

Een echte aanrader - wij komen nog terug...

Een echte aanrader - wij komen nog terug

date score