Avis pour Het Land Aan De Overkant

74 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.2
74 avis
date score
Edward
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 16/06/2019
Edward recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende...

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende atmosfeer. Gezond genieten.

Claire
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 15/06/2019
Claire recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Excellent repas gastronomique...

Excellent repas gastronomique

Elke
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 14/06/2019
Elke recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je...

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je te eten en te drinken geven. Je ziet dat ze dit doen uit eigen passie!

Caroline
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 14/06/2019
Caroline recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Lekker eten, gezellige setting...

Lekker eten, gezellige setting

Ludo
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 14/06/2019
Ludo recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde...

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde gerechten met goed gekozen wijnen. Trendy interieur met aangename muziek. Gewoon top - voor herhaling vatbaar

Frederika
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays Edition étoilée
Avis du: 13/06/2019
Frederika recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker...

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker gegeten + mooie ontdekking van de bijpassende wijnen

Hanne
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 01/11/2018
Hanne recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van...

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van smaken in kleine gerechtjes. We vonden het fantastisch!

Marthe
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 31/10/2018
Marthe recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles was dik in orde, het interieur was mooi,...

Alles was dik in orde, het interieur was mooi, de bediening was top en het eten was heel lekker.

Tine
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Avis du: 31/10/2018
Tine recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Het eten was fantastisch! We hebben nu al 7...

Het eten was fantastisch! We hebben nu al 7 keer gegeten bij jong keukengeweld restaurants en dit hoort echt bij de toppers! Alles was perfect. Mooi interieur, lekker eten, leuk servies, vriendelijke service en heel redelijk geprijsd (met jong keukengeweld). Net geen 5 sterren op de service omdat soms werd vergeten dat ik limonades had besteld in plaats van wijn. Dit werd natuurlijk wel steeds rechtgezet (die limonades waren overigens top!)

date score