Avis pour Q'bo

85 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
85 avis
date score
Butaye
Avis du: 01/12/2019
Butaye recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellig met mijn tienerkinderen gaan eten....

Gezellig met mijn tienerkinderen gaan eten. Vlotte bediening, lekker gegeten.

Eline
Avis du: 27/11/2019
Eline recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was zeer gezellig met een vlotte en vriende...

Het was zeer gezellig met een vlotte en vriendelijke bediening. Ook de verrassing voor de jarige was zeer aangenaam!

Linda
Avis du: 21/11/2019
Linda recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht...

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht was eerder aan de kleine kant maar wel lekker, ik miste wel guacamole bij het gerecht. Ik had nog honger als ik thuis kwam,

Magnus
Avis du: 09/11/2019
Magnus recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Zeer vriendelijk personeel en de keuken was...

Zeer vriendelijk personeel en de keuken was uitstekend. Zeker de moeite waard!

Bart
Avis du: 26/10/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotheid in bediening en het gemak waarmee...

Vlotheid in bediening en het gemak waarmee de wensen van de klanten ingewilligd worden. Natuurlijk was het eten fantastisch!

Ingrid
Avis du: 13/10/2019
Ingrid recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Steeds gezellig. Een hele vlotte en vriendelijk...

Steeds gezellig. Een hele vlotte en vriendelijke bediening en bovendien super lekker.

Greet
Avis du: 30/09/2019
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Aangenaam kader, rustig, vriendelijk personeel...

Aangenaam kader, rustig, vriendelijk personeel en vooral lekker eten.

Kristel
Avis du: 28/09/2019

Zeer vriendelijke bedie...

Zeer vriendelijke bedie

Sofie
Avis du: 22/09/2019
Sofie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Authentieke smaken, super lekkere bereidingen,...

Authentieke smaken, super lekkere bereidingen, enorm vriendelijke mensen, zalig terras!

placeholder
Elke
Avis du: 03/09/2019
Elke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

De kaart was beperkt, waardoor alles zeer vers...

De kaart was beperkt, waardoor alles zeer vers was. Het eten was verrukkelijk lekker! Door het mooie weer konden we nog buiten zitten op het hele gezellige terras (jammer dat je door de baar van de tafel niet veel plaats had voor je benen)

date score