L.E. Van Arenbergplein 11-13 3001 HEVERLEE
Note moyenne des avis
7.6 Basé sur 19 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
19 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Jean François

Ben er voor de 1e keer geweest en het enorm...

Ben er voor de 1e keer geweest en het enorm meegevallen,lekkere keuken,nette zaak en vriendelijke bediening en niet te vergeten...... zeer hygiënische toiletten. Ik ga er zeker (met mij familie) terug.

Tom

Wij zijn al een 3 of 4 keer hier komen eten...

Wij zijn al een 3 of 4 keer hier komen eten en dit restaurant bevalt ons zeer. Het is een all-you-can-eat formule voor 20€ met eerst een soepje, dan een zeer lekker voorgerechtenbuffet, wok en tenslotte een niet te versmaden dessertbuffet (ijsjes, choco mousse, fruit, ...). Maar het is vooral de wok die mij kan bekoren, buiten het klassieke wokken kan men ook een steak, kipfilet of vis laten grillen en deze laten toevoegen aan de wokschotel. Dit alles is zeer lekker en ook het interieur is erg gezellig. Tijdig reserveren want meestal zit het restaurant stampvol!!

Hugo

we kozen dit restaurant ter gelegehied van...

we kozen dit restaurant ter gelegehied van een verjaardag ook omdat er aantal kinderen bij de genodigden waren. zeer gevarieerde schotels en iederen kan eten wat hij graag wil en onbeperkt. Zeker een aanrader voor kleine feestjes en gezellige onderonsjes

Hilde

Veel te weinig niet-rokers ruimte. We hadden...

Veel te weinig niet-rokers ruimte. We hadden niet-rokers gereserveerd, en zaten uiteindelijk gewoon tussen de rokers, met de excuses: 'sorry, we hebben maar 6(?) tafeltjes niet-rokers.

Fleurackers

Commentaren op deze site moet ik bevestigen....

Commentaren op deze site moet ik bevestigen. Prijs/kwaliteit is OK. Eten is vers maar niet speciaal. Te groot restaurant om gezellig te zijn.. Muziek wordt er enkel gespeeld wanneer er iemand jarig is (happy birthday). Geen aanrader : de niet-alcoholische 'cocktail' (volgens mij grenadine met fruitsap).

Bernard

Goed gegeten voor een redelijke prijs, OK....

Goed gegeten voor een redelijke prijs, OK.

Michaël

Modern aangekleed restaurant, dat evenwel iets...

Modern aangekleed restaurant, dat evenwel iets te succesvol is om aangenaam te zijn. Een soepje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert à volonté is prijs/kwaliteit zeker aan te raden. Minpuntjes waren de sfeer en de gebrekkige bediening.

Michaël

Modern aangekleed restaurant, dat evenwel iets...

Modern aangekleed restaurant, dat evenwel iets te succesvol is om aangenaam te zijn. Een soepje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert à volonté is prijs/kwaliteit zeker aan te raden. Minpuntjes waren de sfeer en de gebrekkige bediening.

K & K

Dit restaurant is zeker en vast een aanrader....

Dit restaurant is zeker en vast een aanrader. Heel lekkere wokgerechten, vooraf gegaan door een lekker soepje voor een goede prijs. Het nadeel vonden we wel dat het restaurant vrij groot is en door dit vele volk is het vrij druk. Ook de wijnen leken ons vrij duur. Zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan!

Inge

Lekker gegeten, in een gezellige atmosfeer...

Lekker gegeten, in een gezellige atmosfeer (we waren wel met een groep van 10 mensen) en zeker beter van kwaliteit dan vergelijkbare etablissementen in het Leuvense!

Tous les avis de ce restaurant