Avis pour D'entreprise

90 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
90 avis
date score
Evelien
Avis du: 24/02/2019
Evelien recommande ce restaurant pour: Groupes

We hebben een klein uur moeten wachten op de...

We hebben een klein uur moeten wachten op de hapjes, moeten zeggen dat wij ook spa hadden besteld, na hapjes nog een uur en half moeten wachten op het eten. Pas nadat we er iets van zeiden bij de rekening (die WEL snel kwam) kregen wij met veel moeite een "sorry, het as druk". De tafel naast ons is later aangekomen en had hun eten voor ons... Geen enkele sorry (buiten de laatste) noch een kleine geste van jullie kant...

Sarah
Avis du: 14/12/2019
Sarah recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Tomatensaus veel te zurig, niet goed gekruid. M...

Tomatensaus veel te zurig, niet goed gekruid. Mozzarella zonder smaak, droog

Jolien
Avis du: 16/12/2018
Jolien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening maar er waren hele lange...

Vriendelijke bediening maar er waren hele lange wachttijden, te weinig personeel? De fajita wraps waren niet warm genoeg waardoor ze deels taai waren. Dit is ook al de 2de keer dat dit voorvalt...

Lise
Avis du: 13/12/2019
Lise recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We kwamen in d'Entreprise eten voor een verjaar...

We kwamen in d'Entreprise eten voor een verjaardag van een vriendin, duidelijk opgegeven in de reservatie. We bestelde 5 maal stoofvlees (3 maal met kroketten) en kregen een kwartier later te horen dat er geen stoofvlees meer was. Dus dan bestelden we maar iets anders (zonder kroketten), maar kwamen overeen met de ober ter compensatie toch een portie kroketten te krijgen. Het eten was ok, niets op aan te merken. De cocktails waren niet super. Bediening was erg vriendelijk. Terwijl aan de tafel achter ons een verjaardag werd gevierd met het gepast vuurwerkstokje, werd onze verjaardag vergeten/genegeerd. Vervolgens werden onze compensatie-kroketten aangerekend op de rekening. We waren best teleurgesteld over ons verjaardagsetentje en zijn niet direct van plan nog terug te komen.

Dieter J.
Avis du: 16/02/2019
Dieter J. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

De frieten waren niet goed gebakken. Het leek...

De frieten waren niet goed gebakken. Het leek alsof ze nog maar 1 keer voorgebakken waren en dit was absoluut niet eetbaar. Ook de rauwe ajuin in de balletjes met tomatensaus stoorde me. De normale spaghetti ontbrak ook aan saus en was niet wat je verwacht van spaghetti bolognese. Wel zeer lekkere cocktails en tapas.

Lesley
Avis du: 23/12/2018
Lesley recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Om 19u15 kwamen we binnen. Direct mogen bestell...

Om 19u15 kwamen we binnen. Direct mogen bestellen. Allemaal heel vriendelijk, niets op aan te merken. Ons drinken kwam pas na een halfuur, en eten pas tegen 20u45. Hierdoor was onze honger al over en hebben we niet veel gegeten. Dit was heel jammer.

Marc
Avis du: 16/12/2018
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker, helaas zaten we net als...

Het eten was lekker, helaas zaten we net als vorige keer vlak aan de terrasdeur. Er was constant een koude wind. jammer ik had dit nochtans gevraagd in mijn mail om niet aan de deur te zitten. Ik denk dat ik een volgende maal een ander 'warm' restaurant uit kies.

Ann
Avis du: 21/09/2018
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, royale porties, lekkere...

Vriendelijke bediening, royale porties, lekkere cocktails.

Mauricio
Avis du: 30/05/2018
Mauricio recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Food and drinks were very good and the service...

Food and drinks were very good and the service was fast and friendly, but the place looks old, outdated, dirty and there was a family of mice in the internal terrace. The experience would have been much better if the place was a bit more well taken cared of.

Daphne
Avis du: 03/11/2017
Daphne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Omdat de fajita’s met kip keer op keer heel...

Omdat de fajita’s met kip keer op keer heel lekker zijn!

date score