Avis pour Improvisio

270 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
270 avis
date score
Carine
Avis du: 05/06/2022
Carine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Verse ingrediënten, toffe bediening, prachtige...

Verse ingrediënten, toffe bediening, prachtige omgeving en vooral heel erg lekker eten!! Wij zijn super tevreden!

Eva
Avis du: 03/06/2022
Eva recommande ce restaurant pour: Groupes

de bediening was tergend traag, zowel voor...

de bediening was tergend traag, zowel voor drank als voor eten. het leek alsof er mega groep was die voorrang kreeg op ons, maar het resto was zowel binnen als buiten zo goed als leeg. een uur wachten op 4 borden, die 2 gerecht omvatten waarvan één kaaskroketten en 3x ravioli... heel triestig... 22 euro voor ravioli 'uit een pakske', triestig... we hebben meermaals aangegeven dat we door moesten... zonder effect. gevolg is dat we op 5' hebben moeten eten. kortom, heel slechte ervaring. het verklaart waarom er geen kat zat.

Elsa
Avis du: 30/05/2022
Elsa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijk onthaal en bediending. Fijne sfeer...

Vriendelijk onthaal en bediending. Fijne sfeer. Lekker gegeten. Wij komen zeker en vast terug.

Marij
Avis du: 26/05/2022
Marij recommande ce restaurant pour: Couples

Donkere zaak, het licht was niet aan toen...

Donkere zaak, het licht was niet aan toen we binnen kwamen. Interieur niet fris en aangenaam. Bediening wel vriendelijk. Gerecht was echt oké maar met frietjes die we niet bestelden. Jammer want toch wel aantrekkelijke omgeving (gebouwen).

Christian
Avis du: 03/04/2022
Christian recommande ce restaurant pour: Groupes

De gastheer en gastvrouw waren erg vriendelijk...

De gastheer en gastvrouw waren erg vriendelijk en deden hun best het ons naar de zin te maken. Leuke ambiance in het restaurant. Het eten zelf viel helaas wel een beetje tegen. Er was geen verfijning in de gerechten, dus dat is een punt van aandacht. We hebben wel een leuke avond gehad.

Yvo
Avis du: 12/03/2022
Yvo recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Eenvoudige inrichting en menu maar lekker eten,...

Eenvoudige inrichting en menu maar lekker eten, gezellig en prima bediening.

dirk
Avis du: 06/03/2022
dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Rustig en veel plaats voor de kinderen op het...

Rustig en veel plaats voor de kinderen op het zonnige binnenterras. En lekker gegeten!

Lieve
Avis du: 27/02/2022
Lieve recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijk, aangenaam kader, goede prijs...

Heel vriendelijk, aangenaam kader, goede prijs kwaliteit, orgineel tapas. Lekkerste olijven ooit.

Paul
Avis du: 19/02/2022
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het is aangenaam zitten in de Improvisio met...

Het is aangenaam zitten in de Improvisio met veel ruimte en een goede ambiance. De gerechten zijn verfijnde klassiekers die smakelijk gebracht worden. En ook prettig is de originele drankenkeuze. De bediening tot slot is zeer vriendelijk.

tarsi
Avis du: 13/02/2022
tarsi recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

2u15 na aperitief en voorgerecht pas hoofdgere...

2u15 na aperitief en voorgerecht pas hoofdgerecht aangeboden. Met vrienden/gasten erg beschamend. "Vergeten door te geven" en sorry sorry met bakje troost ....

date score