Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Dimanche, Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Chris
Avis du: inconnu

Genieten

We hebben hier al enkele keren gegeten. Altijd lekker, authentiek, vers, echt Italiaans, heerlijke smaken, lekkere wijn en de dessertjes zijn een genot! Het interieur is als een eettent in Italië: sober en no-nonsens! De bediening is vriendelijk en vlotjes, geen stijf gedoe. Aanrader, neem er je tijd voor: "slowfood" is de leuze! Wij gaan nog terug!

Tim
Avis du: inconnu

Alsof je binnenstapt in een vergeten Italiaans...

Alsof je binnenstapt in een vergeten Italiaans stadje waar de tijd ergens halverweg de jaren 80 is blijven stilstaan en vraagt aan de locals: 'Waar kan ik lekker eten?' Zo voelt Rossi aan. Authenticiteit in hartje Leuven. Simpele maar oh zo lekkere Italiaanse gerechten, geserveerd zonder franjes, maar met oog voor kwaliteit en versheid. Neem wel genoeg tijd (het heet niet voor niets slowfood) en geld (geen visa) mee. Aanrader!

Karl
Avis du: inconnu

Echte italiaanse keuken... Je eet ook bijna...

Echte italiaanse keuken... Je eet ook bijna in de keuken... Het heeft iets... Persoonlijk gebruikt hij nogal veel olie...

Philippe
Avis du: inconnu

Wat een verbetering tegenover enkele jaren...

Wat een verbetering tegenover enkele jaren geleden. Het suggestiemenu (3 gangen aan amper € 27) is een DIKKE aanrader: vers, superlekker en aan een spotprijs!

Cecilia
Avis du: inconnu

Als u houdt van authentiek Italiaans eten,...

Als u houdt van authentiek Italiaans eten, bent u bij Rossi op de juiste plaats. Eenvoudige gerechten (zoals de tortellini met truffel en parmezan, mmm...) met enorm veel smaak! Een aanrader!

Els
Avis du: inconnu

Toile-cirée op de tafeltjes, wijn kies je uit...

Toile-cirée op de tafeltjes, wijn kies je uit het rek, de patron zorgt voor de weidse gebaren : de sfeer is gemoedelijk & zomers italiaans (nu het weer nog). De gerechten lijken authentiek - een osteria in Leuven. Wel wat prijzig & het dienstertje kwam steeds maar uit de lucht gevallen (moet pijn doen op den duur). Maar tof !

Tous les avis de ce restaurant