Avis pour Acquasanta

12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.5
12 avis
date score
ClaudineJanssens
Claudine recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 18/06/2017

gezllig en heel lekker...

gezllig en heel lekker

placeholder
IvoVanherck
Date du repas: 29/01/2017

Mijn reservatie werd niet doorgegeven aan resta...

Mijn reservatie werd niet doorgegeven aan restaurant Aquasanta.De eigenares was niet blij dat jullie maatschappij tablemanager de reservatie niet heeft doorgestuurd en dit was niet de eerste keer.Ik heb dan dat doorgegeven aan mevrouw Piotti.Volgende keer ga ik rechtstreeks reserveren via het restaurant om misverstanden te ontwijken.Mvg

Martine S.
Martine S. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 02/01/2017

Er was geen plaats gereserveerd . Wij zijn...

Er was geen plaats gereserveerd . Wij zijn nog op zoek moeten gaan naar een ander restaurant en dat viel niet mee omdat er op veel plaatsen reservaties was !

Franky V.
Date du repas: 15/10/2016

Aangenaam en zeer vriendelijk. Eten was heel...

Aangenaam en zeer vriendelijk. Eten was heel lekker. Ook een attentie gekregen voor verjaardag

RemyMuselle
Date du repas: 27/06/2016

Fijn eten, schappelijke prijs....

Fijn eten, schappelijke prijs.

SD
Date du repas: inconnu

Matig goed

Vriendelijke bediening, snelle service. Kaaskroketten te hard gebakken. Spuitwater gekregen ipv plat water. Geen probleem om om te wisselen.

PeterTaillieu
Date du repas: inconnu

Gustoso ! Lekker !

Een warm onthaal, een lekkere keuken en democratische prijzen waren sleutelwoorden voor een fijne lunch. De kaart is uitgebreid, het interieur is aangenaam en de keuken vlot georganiseerd. De kelners en dame des huizes hebben oog voor hun klanten en zijn uitermate vriendelijk en gedienstig. De uitvoering vd. gerechten is meer dan correct en de borden rijkelijk bediend. Dit restaurant heeft voldoende troeven in hand om menig smaakpapil te verwennen.

placeholder
KarlVliermaekers
Date du repas: inconnu

Lekker Zuiders

Acquasante biedt lekkere zuiderse gerechten in een leuke sfeer. De bediening is vlot en vriendelijk, de porties voldoende groot. Het interieur is een beetje rommelig, maar wel gezellig.

TimSomers
Date du repas: inconnu

Beetje kitscherig decor en niet meteen wat...

Beetje kitscherig decor en niet meteen wat ik noem supergezellig, maar lekkere keuken. Ik herinner mij vooral de in zalige lookboter drijvende scampi's. De bediening is zeer vriendelijk!

placeholder
JoseTerclavers
Date du repas: inconnu

je kunt er zeer lekker eten en de kaart heeft...

je kunt er zeer lekker eten en de kaart heeft een zeer ruime keuze. Maar als het kan mijd de zaterdagavond , dan is er zoveel volk dat de keuken niet kan volgen, resultaat lang wachten op uw eten. Dat is het enige minpuntje.

date score