Avis pour Acquasanta

11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.2
11 avis
date score
placeholder
IvoVanherck
Avis du  29/01/2017

Mijn reservatie werd niet doorgegeven aan resta...

Mijn reservatie werd niet doorgegeven aan restaurant Aquasanta.De eigenares was niet blij dat jullie maatschappij tablemanager de reservatie niet heeft doorgestuurd en dit was niet de eerste keer.Ik heb dan dat doorgegeven aan mevrouw Piotti.Volgende keer ga ik rechtstreeks reserveren via het restaurant om misverstanden te ontwijken.Mvg

Martine S.
Avis du  02/01/2017
Martine S. recommande ce restaurant pour:

Er was geen plaats gereserveerd . Wij zijn...

Er was geen plaats gereserveerd . Wij zijn nog op zoek moeten gaan naar een ander restaurant en dat viel niet mee omdat er op veel plaatsen reservaties was !

Franky V.
Avis du  15/10/2016

Aangenaam en zeer vriendelijk. Eten was heel...

Aangenaam en zeer vriendelijk. Eten was heel lekker. Ook een attentie gekregen voor verjaardag

RemyMuselle
Avis du  27/06/2016

Fijn eten, schappelijke prijs....

Fijn eten, schappelijke prijs.

SD
Avis du  13/05/2015

Matig goed

Vriendelijke bediening, snelle service. Kaaskroketten te hard gebakken. Spuitwater gekregen ipv plat water. Geen probleem om om te wisselen.

PeterTaillieu

Gustoso ! Lekker !

Een warm onthaal, een lekkere keuken en democratische prijzen waren sleutelwoorden voor een fijne lunch. De kaart is uitgebreid, het interieur is aangenaam en de keuken vlot georganiseerd. De kelners en dame des huizes hebben oog voor hun klanten en zijn uitermate vriendelijk en gedienstig. De uitvoering vd. gerechten is meer dan correct en de borden rijkelijk bediend. Dit restaurant heeft voldoende troeven in hand om menig smaakpapil te verwennen.

placeholder
KarlVliermaekers

Lekker Zuiders

Acquasante biedt lekkere zuiderse gerechten in een leuke sfeer. De bediening is vlot en vriendelijk, de porties voldoende groot. Het interieur is een beetje rommelig, maar wel gezellig.

TimSomers

Beetje kitscherig decor en niet meteen wat...

Beetje kitscherig decor en niet meteen wat ik noem supergezellig, maar lekkere keuken. Ik herinner mij vooral de in zalige lookboter drijvende scampi's. De bediening is zeer vriendelijk!

placeholder
JoseTerclavers

je kunt er zeer lekker eten en de kaart heeft...

je kunt er zeer lekker eten en de kaart heeft een zeer ruime keuze. Maar als het kan mijd de zaterdagavond , dan is er zoveel volk dat de keuken niet kan volgen, resultaat lang wachten op uw eten. Dat is het enige minpuntje.

karinemagits

Wij zijn eigenlijk vaste klant waarmee ik bedoe...

Wij zijn eigenlijk vaste klant waarmee ik bedoel dat wij ongeveer 1x de maand, sinds enkele jaren , op zondag gaan eten. Er is een zeer ruime kaart met streekgebonden gerechten. Het eten is er lekker en de porties zijn zeker niet klein. Ook hebben ze gedacht aan een kleine kinderkaart aan een zeer goede prijs. Aan te raden. Wij blijven klant.

date score