Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.7 Basé sur 25 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
25 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Lotje
Avis du: inconnu

Perfect voor een grote honger en een kleine...

Notre Dame is al 6 jaar mijn favoriet in Leuven voor een budgethap! Steeds vriendelijke bediening en nog nooit slecht gegeten! Bovendien zijn het echt altijd grote porties, en dit voor, denk ik, bijna de laagste prijs in Leuven!

Steven
Avis du: inconnu

perfect geschikt voor een snelle hap aan goeie...

perfect geschikt voor een snelle hap aan goeie prijs/kwaliteit verhouding; reserveren is meestal ook niet nodig omdat de capaciteit heel groot is

Laetitia
Avis du: inconnu

Très bon rapport qualité-prix ! Les plats sont...

Très bon rapport qualité-prix ! Les plats sont goûteux, copieux et pas chers. Il y a un grand choix de boissons. Le service est très rapide mais celui-ci est un peu expéditif. La brasserie est bien décorée lors de périodes festives.

wendy
Avis du: inconnu

Hier in de brasserie kan je alles eten. Snelle...

Hier in de brasserie kan je alles eten. Snelle bediening en goede kwaliteit voor een zeer democratische prijs. Aanrader voor zowel een snelle snack als een uitgebreide maaltijd.

Carlos
Avis du: inconnu

Nous y allons depuis des années, grande brasser...

Nous y allons depuis des années, grande brasserie ma foi un peu bruyante mais où l'on mange très bien pour un prix démocratique. Le service est très efficace et le resto est ouvert tout le temps. Le choix est très large, du steak au spaghetti en passant par du gibier (en saison)... je recommande vivement cet endroit.

Tim
Avis du: inconnu

Altijd een goed adresje als je goedkoop, snel...

Altijd een goed adresje als je goedkoop, snel en toch lekker wil eten. De forel met amandelen is een aanrader. Laatste keer echter was alles wat minder. Het kan niet alle dagen even goed zijn natuurlijk.

Peter
Avis du: inconnu

Quasimodo restaurant deel: Afgelopen zondagavon...

Quasimodo restaurant deel: Afgelopen zondagavond - vreemde service -gereserveerde tafel met lange wachttijden- om ons heen al twee keer andere gasten- kwamen niet vragen om iets te drinken- lang wachten op eten en drinken, bediening geroepen voor desertkaart, gekregen, maar niemand kwam om iets op te nemen- uiteindelijk betaald en vertrokken. Al een aantal keren gegeten te hebben, met prima service en bediening NU zwaar teleurgesteld.

Bruno
Avis du: inconnu

De brasserie van Leuven, al jaren aan een stuk....

De brasserie van Leuven, al jaren aan een stuk... Zeer goede keuken, en zeer lage prijzen.

Bart
Avis du: inconnu

Prijs-kwaliteit is meer dan ok. Budgetvriendeli...

Prijs-kwaliteit is meer dan ok. Budgetvriendelijk restaurant. Dus op dit vlak zeker een aanrader! Enkel is de bediening heel erg onvriendelijk geworden. Je krijgt niet altijd een tafeltje toegewezen om te zitten en wordt dan aangemaand te zitten aan de bar. Je mag ook niet meer betalen met koperstukken, ook al is dit slecht een klein onderdeel van het te betalen bedrag, bv €17,10 betalen met een briefje van 10 en 5 euro, een twee eurostuk en 2 keer 5 cent wordt door de verantwoordelijke van het restaurant niet toegestaan. Daarom geef ik lagere scores op service en sfeer.

Tous les avis de ce restaurant