Avis pour Brasserie Oud Leuven

23 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
23 avis
date score
Ronny
Avis du: 01/01/2019
Ronny recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezel...

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezellige sfeer, aanrader om het nieuwe jaar te starten.

Anne C.
Avis du: 01/01/2019
Anne C. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer lekker gebakken steak...

Zeer lekker gebakken steak

Christine
Avis du: 01/01/2019
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Fijn dat dit restaurant zijn deuren opent op...

Fijn dat dit restaurant zijn deuren opent op 31 december en de gewone kaart aanbiedt. Goede prijs/kwaliteit van het eten en vriendelijke bediening.

rosamina t.
Avis du: 01/01/2019
rosamina t. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was het enige restaurant dat we online...

Het was het enige restaurant dat we online open vonden op oudejaarsavond. Gezellige gelegenheid en het eten was zeer lekker! Zeer vriendelijke bediening.

Jos
Avis du: 01/01/2019
Jos recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Good and pleasant service. Nice atmosphere...

Good and pleasant service. Nice atmosphere and good food.

Bets T.
Avis du: 26/12/2018
Bets T. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden...

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden als gasten behandeld. Het eten was heerlijk, met zorg bereid. We hadden ruim de tijd om te genieten van het eten. De zaak was sfeervol ingericht. De rekening die we gepresenteerd kregen was prima goede kwaliteit prijs verhouding. Kortom als we weer in Leuven zijn gaan we er weer eten.

Marcel
Avis du: 13/10/2018

Wij hadden geboekt en de boeking werd aanvaard....

Wij hadden geboekt en de boeking werd aanvaard. Achteraf werd de boeking geannuleerd omdat een groep van 40 personen met meer mensen zou komen. Wij vinden dit niet zeer deontologisch

Armand S.
Avis du: 15/07/2018
Armand S. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

goed eten voor een goede prijs...

goed eten voor een goede prijs

Chris
Avis du: 17/04/2018

Aanrader!

Lekker eten, prijs/kwaliteitsverhouding in orde, verzorgd, vriendelijke bediening, hapje vooraf, drankje van het huis, geen haast ... Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parking vlakbij.

date score