Avis pour Brasserie Oud Leuven

24 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
24 avis
date score
Nancy
Avis du: 28/06/2019
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Tafel aan het raam gevraagd en gekregen. Zeer...

Tafel aan het raam gevraagd en gekregen. Zeer vriendelijk personeel en lekker gegeten. Makkelijke ligging. Jammer van de beperkte wijnkaart.

Johan
Avis du: 11/05/2019
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten....

vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten.

Sandra
Avis du: 05/05/2019
Sandra recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was er heel lekker en heel vriendelijk...

Het eten was er heel lekker en heel vriendelijke en snelle bediening!

Bart V.
Avis du: 01/05/2019
Bart V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

origineel interieur , ruime/interessante keuze...

origineel interieur , ruime/interessante keuze , zeer vriendelijke en vlot , zeer goede kwaliteit/prijs , ... aanrader !

leopold
Avis du: 10/04/2019
leopold recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

vriendelijke ontvangst , eten bij prijs ,...

vriendelijke ontvangst , eten bij prijs ,

kris w.
Avis du: 03/04/2019
kris w. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

heel goede en vriendelijke service, eten is...

heel goede en vriendelijke service, eten is erg mooi in verhouding prijs-kwaliteit, proper en aangenaam kader reden waarom we er telkens terug naartoe gaan

Anne
Avis du: 03/03/2019
Anne recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

heel vriendelijke bediening, net of je thuis...

heel vriendelijke bediening, net of je thuis bent, en dat zijn we daar ook!

Anne
Avis du: 10/02/2019
Anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker en vriendelijke uitbaters...

lekker en vriendelijke uitbaters

Ann
Avis du: 10/02/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer goede prijs-kwaliteit - aangename bedienin...

zeer goede prijs-kwaliteit - aangename bediening

Sharon
Avis du: 18/01/2019
Sharon recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij waren met 10 en iedereen vond het eten...

Wij waren met 10 en iedereen vond het eten even lekker. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!

date score