Très bon 8.5 Score basé sur 13 avis

TRENTE
TRENTE
TRENTE
TRENTE
TRENTE

Trente

14/20 Gault&Millau
Muntstraat 36 3000 LOUVAIN

Cuisine

Française Gastronomique Saisonnière

Jours de fermeture

Dimanche, Lundi

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook

A propos de ce restaurant

Trente is een stijlvol en eigentijds restaurant, dat zich vooral profileert door zijn lichte en fijne keuken, die vernieuwend is.

's Middags kan u opteren voor een dagschotel, een twee of drie gangen lunch volgens het marktaanbod.
's Avonds heeft u de keuze tussen à la carte of een vier tot zes gangen menu. Bij elk gerecht wordt een passende wijn of een geschikt bier aanbevolen, maar u bent uiteraard niet verplicht elke keer te volgen.

Bart Springael, nu reeds het negende jaar chef van Trente werkt samen met Jos Crabbé steevast met verse ingrediënten en zorgt ervoor dat het smaakevenwicht en de presentatie op het bord perfect zijn.

Kortom, laat u verrassen door de originele gerechten en geniet van de ongedwongen sfeer in Trente!

facebook

Info

Facilités Réservations possibles en temps réel, Terrasse Cadre Cadre contemporain
Modes de paiement American Express, Master Card, Visa, Bancontact

13 personnes ont donné un avis sur le restaurant TRENTE

En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix

Note moyenne des avis

8.5 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre

Ce restaurant est recommandé pour :

  • Couples 67%
  • Gastronomie 100%
placeholder
Karolien Van Hasselt
0 Favoris
1 Avis
Avis du  22/08/2015
Karolien recommande ce restaurant pour:

Aanrader!

Wij hebben er super lekker gegeten en hadden zeker voldoende. Zeer vriendelijke en professionele bediening. Dit was het lekkerste dat we ooit op restaurant hebben gegeten. Doe zo verder!

Pascale Degroot-Conard
0 Favoris
1 Avis
Avis du  13/07/2015
Pascale recommande ce restaurant pour:

Top !

De positieve commentaren die we vooraf hoorden van vrienden die er al waren geweest zijn alleen maar bevestigd. Je kan misschien beweren dat de porties aan de kleine kant zijn, maar wij hadden met het driegangenmenu zeker voldoende gegeten (en believe me : wij zijn 'goede' eters !). De hapjes vooraf, zowel als de gerechten waren stuk voor stuk een explosie van smaken, geserveerd met heerlijke wijnen erbij. Wat ons betreft zijn prijs waard en zeker voor herhaling vatbaar !

Steven Van Aerde
0 Favoris
1 Avis
Avis du  08/03/2015
Steven recommande ce restaurant pour:

Lekker, maar o zo kleine porties

We hebben lekker gegeten, maar de porties waren echt wel klein. Het hoofdgerecht bestond uit een stukje vlees met een zalfje. Serveer hierbij toch een lekkere risotto. De bediening was perfect en ook de aangepaste wijnen waren zeer lekker.

Sieg Yahman
0 Favoris
1 Avis

matig

het was ok. ok is niet 'goed'. gerechten hebben nog fine tuning nodig. hoofdgerecht was te weinig. wijnen waren goed. jonge ploeg die wel potentieel heeft. gelukkig was de companie top!

Kris Van orden
2 Favoris
2 Avis

Fijne keuken, jammer van de kleine porties

Lekker gegeten maar de porties waren echt wel klein in vergelijking met andere sterrenrestaurants. Nog een aandachtspuntje: wij kregen een waterglas en een bord ( amuse) met een stukje eraf.

Herman Vander Sande
0 Favoris
8 Avis

Qua smaak niets op aan te merken: heel lekker....

Qua smaak niets op aan te merken: heel lekker. Aangepaste wijnen: prima. Alleen de porties van vooral het voorgerecht en het dessert waren belachelijk klein. Het mag iets meer zijn de volgende keer.

Tim Somers
59 Favoris
50 Avis

Waarlijk fenomenaal! Niet goedkoop, maar elke...

Waarlijk fenomenaal! Niet goedkoop, maar elke cent dubbel en dik waard. Mooi evenwichtig en licht zesgangen menu gegeten, met zeer goed gekozen wijnen. De verwachtingen waren hoog, maar hij maakt het helemaal waar. Aanrader!

Filip leys
44 Favoris
37 Avis

Zoals afgesproken, en zoals we systematisch...

Zoals afgesproken, en zoals we systematisch doen bij het kennis maken met nieuwe adresjes, hebben we ook Trente een tweede kans gegeven. En - er ontsnapte mij bijna een "Oef!" - we moeten toegeven: de negatieve kantjes van ons eerste bezoek bleken ongelukkige eendagsvlinders geweest te zijn. Deze keer was de service onberispelijk, werden de glazen voldoende bijgevuld (waarbij de bijvullingen inclusief de eenheidsglasprijs zijn), waren er geen te lange wachttijden en bleef het gastronomisch genot over heel het menu op sterrenniveau. We gaan nog veel horen van Kwinten De Paepe! En hij heeft er meteen een nieuwe klant bij gekregen.

Hans Graux
7 Favoris
7 Avis

Uitstekend restaurant: professioneel en gepassi...

Uitstekend restaurant: professioneel en gepassioneerd personeel dat je een woordje uitleg bij het eten geeft, en een zeer verfijnde keuken. De aangepaste wijnen zijn een must; deze passen inderdaad perfect bij de maaltijd.

Geert Timmermans
1 Favoris
1 Avis

Zeer lekker gegeten. Innovatieve gerechten...

Zeer lekker gegeten. Innovatieve gerechten en lekkere wijnen. Je hebt de keuze uit slechts één menu en kan dan het aantal gangen kiezen. Bij elke gang kies je ook of je meegaat in de geselecteerde wijnen. Perfecte en vriendelijke service met goede uitleg over gerechten en wijn.

Tous les avis de ce restaurant