Avis pour De Lange Trappen

113 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.3
113 avis
date score
HildeBuelens
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/04/2017
Hilde recommande ce restaurant pour:

gezellig, informeel, dik in orde...

gezellig, informeel, dik in orde

sonjade vreese
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
sonja recommande ce restaurant pour:

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofd...

Menu gegeten aan €30 : voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert . Waren enkele kleine probleempjes, niet warm genoeg of niet perfect gebakken vlees, maar dat werd onmiddelijk opgelost en voor het ongemak kreeg de groep een kortingbonnetje voor een volgend bezoek ....

NicoleWairy
1 Favoris
2 Avis
Avis du  18/02/2017
Nicole recommande ce restaurant pour:

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt:...

een ongelooflijke prijs voor wat je krijgt: 21 euro voor (lekkere) soep, hoofdschotel, nagerecht en koffie!!!

eddy m.
0 Favoris
2 Avis
Avis du  04/02/2017
eddy m. recommande ce restaurant pour:

zeer snelle bediening en eten is fantastisch...

zeer snelle bediening en eten is fantastisch

HildeDebecker
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/01/2017
Hilde recommande ce restaurant pour:

Prijs kwaliteit in orde. Mooie zaak in centrum...

Prijs kwaliteit in orde. Mooie zaak in centrum Leuven

Dhaese R.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  07/01/2017

Omdat we komen eten zijn met een bon uit Flair,...

Omdat we komen eten zijn met een bon uit Flair, en het verraste ons dat we zo lekker gegeten hebben (pasta met een ragout van everzwijn)

anita v.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  01/01/2017
anita v. recommande ce restaurant pour:

gewoon gezellig...

gewoon gezellig

Laura V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  22/11/2016

Ondanks dat op de site staat dat het maandag...

Ondanks dat op de site staat dat het maandag van 10-23u open is en we een bevestiging hadden van onze reservatie op maandag 21 november, kwamen we 's avonds aan een zaak die donker was en waar een briefje hing 'maandag sluitingsdag'. Hierna zijn we verschillende restaurants afgegaan die allemaal volzet waren om dan uiteindelijk nog ergens terecht te kunnen. We betreuren ten zeerste dat zo iets kon gebeuren.

Yukiko Y.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  04/11/2016

The staffs were very kind and the food was...

The staffs were very kind and the food was also good. It was quit nice because they accepted we each paid for our own dinners although we were a big group. We are very sure that we'll use again this restaurant for next party or meeting.

date score