Thai For You

Parkstraat 122 3000 LOUVAIN
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 22 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
22 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Isabelle
Date du repas: 09/01/2017

Un resto Thai comme il se doit. Avec de la...

Un resto Thai comme il se doit. Avec de la VRAIE cuisine thai fine, raffinée et goûteuse. On peut choisir soi même le niveau du piquant de certains plats. Absolument délicieux de l'entrée au dessert! Nous reviendrons.

Stijn
Stijn recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Aangenaam en echt lekker

Je geniet van de thaise keuken in een mooi thais kader, de smaken zijn zeer intens, waarbij je de graad van pikantheid kiest. ik heb eend met rode curry en cocosmelk gegeten, een echte aanrader! Ook de wijn was zeer lekker De bediening was rustgevend en too the point Ik heb genoten

mady

thais goed

men kan kiezen van 1tot3sterren kwestie hoe pikant je het wil;de messen op tafel zijn meer siervoorwerpen zijn echt niet scherp om vlees te snijden

Pierre

Valentijn mocht er zijn!

Wij bestelden het Valentijnsmenu en kregen waar voor ons geld! Verzorgde spijzen, de wijn was lekker evenals het aperitief "Thai for You". Vriendelijke bediening zonder opdringerigheid. Eén minpuntje: buiten oogt het rommelig en nodigt niet direct uit om binnen te gaan, maar binnen valt het best mee: netjes verzorgd, niet met plaatsen gewoekerd, aangepaste decoratie en achtergrondmuziek. Een aanrader!

Marc

Le

Client fidèle de ce restaurant depuis plusieurs années, je ne suis jamais déçu. Service rapide et efficace. Fraîcheur, saveur, simplicité et quantité sont tous au rendez-vous. La carte est suffisamment variée pour satisfaire tous les goûts et pour introduire de la variation pour les clients réguliers. Et pour ceux qui travaillent sur le campus technologique de Haasrode/Leuven/Brabant flamand, c'est une solution idéale pour le lunch: proximité, rapidité et rapport qualité prix.

Patricia

Het was weer lekker! Zoals altijd.

Vriendelijke ontvangst, goede bediening, erg lekker eten. Voldoende grote porties. Met het huidige wildseizoen vormt dit restaurant een ideale locatie om op een originele manier van fazant, ... te genieten. Een aanrader en voor herhaling vatbaar (alweer).

Patricia

Wild op Thaise wijze: een ontdekking

Het was alweer lekker tafelen. Deze keer gekozen voor Fazant met gember. Superlekker, origineel. Vriendelijke bediening. Degelijke wijnkaart aan betaalbare prijzen. Dit restaurant verbaast me telkens weer.

CHRIS

LEKKER MAAR TE DUUR

De ontvangst was goed. Het eten zeer lekker maar veel te duur voor hetgeen men op het bord krijgt. De prijzen voor de apero's, voorgerechten en hoofdgerechten zijn te hoog. Zeker geen restaurant om af en toe eens binnen te springen. De verlichting was op sommige plaatsen zelfs nihil. 1 pluspunt : lekker eten

kurt

Een aanrader voor de liefhebbers van de Thaise...

Op aanraden van vrienden gaan eten en het was echt een meevaller. Verfijnde Thaise keuken, goede bediening en het eten was heel lekker.

Patrick

goed

Service was vroeger beter je kreeg uitleg over wat er op je bord ligt

Tous les avis de ce restaurant