Oude Markt 9 3000 LOUVAIN
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 18 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
18 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Peter

Vers en beter

Dit was mijn eerste bezoek aan Ming sinds de zaak vernieuwd werd enkele maanden geleden, en je kan er nu opnieuw a la carte eten. We gingen voor het menu aan 35 euro met een gratis fles wijn. Als voorgerecht bevat het menu een salade met gemarineerde zalm, de salade was lekker knapperig, de zalm vers en smakelijk gemarineerd. Daarna kwam er een assortiment van gestoomde dim sum, dat was lekker maar een beetje te flets, mocht iets meer afgesmaakt zijn. Als hoofdgerecht kozen we voor de kip met citroensaus, en die was werkelijk heerlijk, lekker malse kip, heerlijke saus. Bediening was vriendelijk en vlot, maar soms een beetje onwennig. Het interieur was prachtig en rustgevend, en er is bovendien een mooi terras voor zonnige dagen.

Marc

Pour nous il est et reste le meilleur "chinois"...

Pour nous il est et reste le meilleur "chinois" de Belgique. C' est peut être subjectif, mais on dirait en néerlandais : PERFEKT. Marc D.

placeholder
Pieter

S'middags geweest.Alles verliep heel vlot,bijbe...

S'middags geweest.Alles verliep heel vlot,bijbestellingen waren na amper 5 minuten al op tafel.Zeer vriendelijk personeel.Wel moest ik een ober afremmen met het schenken van de witte wijn(las nog meer als halfvol en wou reeds bijschenken). Eten van zeer goede kwaliteit.Komen terug!

francis

leuke formule, heel lekker, zeer zeer attent...

leuke formule, heel lekker, zeer zeer attent en vriendelijk personeel. telkens bij het afruimen van de bijbestelling werd er netjes gevraagd wat we nog wilden eten. telkens werd het 10minuten later geserveerd. allemaal lekkere schotels en fantastisch uitgebreid aanbod. jammer dat er geen desserten op de kaart stonden in de formule. we keren hier zeker terug!

ronald

Een prima formule welke blijkbaar goed aansluit...

Een prima formule welke blijkbaar goed aansluit bij de klanten. We hebben met verwondering waargenomen welke hoeveelheden sommige mensen (met hun handen!) naar binnen werken! Het eten is van hoge kwaliteit in perfecte porties. Geen probleem om bij te bestellen, het kan soms wat lang duren maar dat is de moeite. Sushi = sushi wat niet altijd het geval is bij niet-Japanners De witte huiswijn was perfect bij het gebodene.

Gwen

Heerlijk lekker eten, met zeer vriendelijke...

Heerlijk lekker eten, met zeer vriendelijke bediening. 1 erg grote MAAR!!!! 26€ om à volonté te eten, we hebben er 3u30 aan tafel gezeten en bij de eerste bijbestelling 45 minuten moeten wachten. Voor de tweede bijbestelling hebben we na 1u15 gezegd dat we ze niet meer moesten hebben, en toch de volle pot betaald!!!! Aan te raden als je HEEEEEEL veel tijd hebt!

Bruno

Heel leuk restaurant, moderne inrichting, aanva...

Heel leuk restaurant, moderne inrichting, aanvaardbare prijzen... Een echte aanrader!!!

I.

Gister voor de 2de maal hier gaan eten. Wat...

Gister voor de 2de maal hier gaan eten. Wat een vriendelijke service ze herkennen je zelfs nog!! Mijn complimenten aan de heren in de bediening. En dank je nog voor de tip ivm met die heerlijke exotische kreeft die jullie serveren. Als kreeftliefhebber moet je dit geprobeerd hebben........ Super!! ook de verschillende hoofdgerechten die wij hebben gegeten waren steeds zeer goed. Het vlees is steeds zeer mals zelden meegemaakt en de portie's zijn meer dan voldoende. Vandaar dat wij dit toch even hier wilden laten weten. Ga zeker zo door en wij komen zeker nog terug. Groetjes Proever

Bettina

super!! Het was lang geleden dat ik er nog...

super!! Het was lang geleden dat ik er nog geweest was en de eerste maal sinds ming dynasty veranderd was in Ming. Wij hebben met 2 personen hier bijzonder lekker gegeten, werkelijk top!! Wij namen het speciale eend menu: salade met eend en zeer lekkere vinaigrette, soepje met eend, ookal bijzonder lekker, dan het hoofdgerecht, tweemaal eend: de gekende pekingeend met rijst pannenkoekjes en rauwe prei en eend met honig en citroen, ook al super, als dessert een assortiment fruithapjes, een sorbert van mango en een kleine chocolademousse. Dit alles voor slechts 25 euro. Wij namen ook nog een aperietiefje dronken top rode wijn die men kan nemen per glas. De bediening was perfect en bijzonder vriendelijk. Omdat het mijn verjaardag was kreeg ik ook nog als attentie een fles aperitief wijn van Osmanthus bloemen. Sterke aanrader!!

Muriel

De vernieuwde Ming Dynasty biedt correcte Chine...

De vernieuwde Ming Dynasty biedt correcte Chinese keuken tegen aanvaardbare prijzen. De nieuwe kaart nodigt wel niet meer uit tot het zelf samenstellen van rijsttafels, en dat is een beetje jammer. Het interieur is nu erg trendy, en zal zeker een jonger publiek aantrekken. De keuken zelf is lekker, en de kwaliteit is betrouwbaar.

Tous les avis de ce restaurant