Avis pour Convento Wijnbistro

298 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.2
298 avis
date score
Ann V.
Avis du: 10/12/2018
Ann V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

We hebben genoten van een gastronomische wildme...

We hebben genoten van een gastronomische wildmenu. Alles prima in orde, vriendelijke bediening, smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. Wij komen zeker terug!

Michèle
Avis du: 07/12/2018
Michèle recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Een huis met een ziel, een hart en karakter:...

Een huis met een ziel, een hart en karakter: authentiek en gezellig interieur, fijne keuken en schitterende wijnkaart, vriendelijke en deskundige service!

Pierre D.
Avis du: 03/12/2018
Pierre D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Gezellig...

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Gezellig interieur. Comfortabel zitten.1 menu. Ruime, goed geprijsde wijnkaart.

Janssens
Avis du: 02/12/2018
Janssens recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Uitstekende keuken, heerlijke wijnen, mooi...

Uitstekende keuken, heerlijke wijnen, mooi pand, fijne sfeer, topservice : warm en respectvol.

Luc
Avis du: 02/12/2018
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekkere en mooi gepresenteerde gerechten en...

Lekkere en mooi gepresenteerde gerechten en vriendelijke medewerkers! Mooi en smaakvol ingericht interieur in historisch pand. Uitstekende wijnkaart zoals het een wijnhandel past!!

Hein I.
Avis du: 01/12/2018
Hein I. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker eten, correcte bediening, gewoon vriende...

Lekker eten, correcte bediening, gewoon vriendelijk. Fijne wijn. Gewoon goed en redelijk van prijs. MMDNZ

Arlette
Avis du: 01/12/2018
Arlette recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Altijd geniet ik van de super lekkere wijn...

Altijd geniet ik van de super lekkere wijn die jullie promoten en het eten is heel fijn bereid en ook een streling voor het oog!

Frank
Avis du: 30/11/2018
Frank recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

In geen enkel restaurant voel je je zo welkom...

In geen enkel restaurant voel je je zo welkom als in Convento. Heerlijk eten, waanzinnig goede wijnen, er wordt echt gekeken naar jouw voorkeur (liefst rode wijn, maar toch vis: geen probleem / toch een witte wijn proberen maar meestal last van de maag nadien? een geweldige zachte als suggestie). Ook het eten is navenant geweldig. Kan niet enthousiast genoeg zijn. Toplocatie!

lesley p.
Avis du: 25/11/2018
lesley p. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Een originele en lekkere lunch. Tot in de puntj...

Een originele en lekkere lunch. Tot in de puntjes verzorgd in een mooie omgeving.

Anneleen V.
Avis du: 25/11/2018
Anneleen V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Super lekker gegeten, tof kader, lekkere wijntj...

Super lekker gegeten, tof kader, lekkere wijntjes. We komen nog terug

date score