Avis pour Lasagnerie Löven

167 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
167 avis
date score
Winanda
Avis du: 25/01/2020

Weinig smaak niet warm genoeg...

Weinig smaak niet warm genoeg

Laura
Avis du: 01/12/2019
Laura recommande ce restaurant pour: Groupes

Gereserveerd, was geen plaats meer. Gingen...

Gereserveerd, was geen plaats meer. Gingen uiteindelijk buiten zitten. Geen kaart gekregen. Dan maar weggegaan.

helleen
Avis du: 13/11/2019
helleen recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lasagne was uitgedroogd. Mening gevraagd over...

Lasagne was uitgedroogd. Mening gevraagd over twee soorten lasagnes. Serveerster wist niet hoe de lasagne proeft terwijl ze dit effectief zelf klaarmaakt? of opwarmd? Voorgerecht carpaccio was wel lekker en slaatje ook, maar voor de lasagne zou ik niet meer terug komen.

Laurent
Avis du: 31/05/2019

We hebben de reservering gemaakt via het automa...

We hebben de reservering gemaakt via het automatische "Tablebooker" -systeem van de website van het restaurant en de bevestiging per e-mail ontvangen. Toen we aankwamen, was het restaurant gesloten!

katharina
Avis du: 30/03/2019

lasagne is lekker maar de wijn is echt van...

lasagne is lekker maar de wijn is echt van slechte kwaliteit

Alexandra
Avis du: 20/01/2019
Alexandra recommande ce restaurant pour: Groupes

We keken uit naar onze lasagnes met aangepaste...

We keken uit naar onze lasagnes met aangepaste wijnen maar het viel wat tegen. De lasagnes hadden een te dikke laag kaas en de Don was gewoon niet lekker. De bediening was ook niet zo vriendelijk. Mijn dochter had meer tijd nodig om een keuze te maken en om de 2 minuten stond de serveerster aan onze tafel, een glimlach kon er niet vanaf, ze was nogal bot. Het leek wel of we snel moesten kiezen, snel eten en snel weer naar buiten. Jammer!

Roland
Avis du: 08/03/2020
Roland recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Ik vond de lasagne niet echt lekker...

Ik vond de lasagne niet echt lekker

Katleen
Avis du: 15/08/2019
Katleen recommande ce restaurant pour: Groupes

Wij hadden meer verwacht van een restaurant...

Wij hadden meer verwacht van een restaurant dat zich profileert als lasagne- specialist. Het eten was veel te zout, niet warm vanbinnen, en de keuze is zeer beperkt. Bovendien oogde het etablissement niet proper. De zittingen van de stoelen waren vuil...

Stefaan
Avis du: 08/05/2019
Stefaan recommande ce restaurant pour: Groupes

Lasagna uit koelkast? diepvrieskast? Daarna...

Lasagna uit koelkast? diepvrieskast? Daarna niet voldoende opgeward. Ook te weinig complentaire smaken in de vullingen. Niet voor herhaling vatbaar.... Wel vriendelijke bediening.

Geert
Avis du: 18/10/2017
Geert recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prijs kwaliteit was het ok. Niet meer, niet...

Prijs kwaliteit was het ok. Niet meer, niet minder

date score