Avis pour Brasserie De Nieuwe Tijd

175 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
175 avis
date score
Eddy
Avis du: 14/06/2021
Eddy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker en vriendelijke bediening...

Lekker en vriendelijke bediening

Mario
Avis du: 14/06/2021
Mario recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zoals gewoonlijk een goede en snelle service....

Zoals gewoonlijk een goede en snelle service.

Ivan
Avis du: 12/06/2021
Ivan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het eten is er overheerlijk. De mensen zijn...

Het eten is er overheerlijk. De mensen zijn er enorm vriendelijk. Het is ook een mooie zaak. Ik vind het er gezellig en het is er ook enorm proper. Gewoonweg een aanrader. Ik kom er graag.

willy
Avis du: 12/06/2021
willy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke bediening, we komen...

Lekker eten, vriendelijke bediening, we komen er graag !

Marianne
Avis du: 04/06/2021
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Super vriendelijk personeel. Leuk terras aan...

Super vriendelijk personeel. Leuk terras aan achterkant. Lekkere keuken.

Inge
Avis du: 30/05/2021
Inge recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten Goeie service...

Lekker eten Goeie service

Goele
Avis du: 30/05/2021
Goele recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heerlijk gegeten op een mooi terrasje achteraan...

Heerlijk gegeten op een mooi terrasje achteraan (niet op straat), met voldoende afstand van de andere tafels. Zalig, wij gaan snel terug!

Joram
Avis du: 29/05/2021
Joram recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten tegen zeer schappelijk prijzen...

Zeer lekker eten tegen zeer schappelijk prijzen, met een vriendelijke service! Fijn en rustig terras achteraan. Kortom: hier komen we terug :)

Hans
Avis du: 20/05/2021
Hans recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zoals steeds lekker gegeten en super vriendelij...

Zoals steeds lekker gegeten en super vriendelijke bediening

Laetitia
Avis du: 11/05/2021
Laetitia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was heel lekker eten. Wij hebben ervan...

Het was heel lekker eten. Wij hebben ervan genoten. De ober was heel vriendelijk. Alles was perfect!

date score