Avis pour La Favola

25 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.5
25 avis
date score
STEFAN
Date du repas: 20/06/2018
STEFAN recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Bediening was goed en het eten was lekker...

Bediening was goed en het eten was lekker

Jan
Date du repas: 16/06/2018
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

De veranda waar wij zaten achteraan was veel...

De veranda waar wij zaten achteraan was veel te warm en we moesten vragen om een deur open te zetten. Onbegrijpelijk dat er geen airco voorzien is met zulk een glazen constructie die snel opwarmt. De aperitief een Aperol Spritz kostte € 8,5 wat volgens mij vrij duur is. Ook merkte ik op de kaart een Laguvullin zonder vermelding van het jaar aan € 18. We namen als voorgerecht één bruschetta tradizionale voor twee en dat was meer dan voldoende maar de kwaliteit was niks speciaals. Daarna bestelden we ieder een pez espada die op zich vrij lekker was en een mooie portie, maar in plaats van gestoofde groentjes kregen we (typisch Belgisch) frieten en een klein beetje sla. Nochtans hadden we dat van tevoren duidelijk gemaakt aan de ober. Echter zowel het meisje als de man die ons bedienden brachten er echt niks van terecht. Ze verstonden ons nauwelijks en het meisje was waarschijnlijk volledig nieuw in het vak want er waren voortdurend misverstanden. De enige beschikbare huiswijn die €4,5 kostte was drinkbaar maar ook niet meer. Al bij al een vrij middelmatige ervaring.

GROVEN
Date du repas: 09/06/2018
GROVEN recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

heel lekkere pasta...

heel lekkere pasta

ingrid m.
Date du repas: 25/05/2018
ingrid m. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Omdat het eten en de bediening OK was....

Omdat het eten en de bediening OK was.

simon
Date du repas: 16/05/2018
simon recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

We hebben alle 4 zeer lekker gegeten. Zowel...

We hebben alle 4 zeer lekker gegeten. Zowel het voorgerecht, als de hoofdgerechten als de desserts waren heel goed.

Sabine
Date du repas: 25/04/2018
Sabine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer lekker en hele vriendelijke bediening....

Zeer lekker en hele vriendelijke bediening. Heel mooi en smaakvol interieur!

Jan V.
Date du repas: 03/03/2018
Jan V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Onprofessionele service; veel te lang moeten...

Onprofessionele service; veel te lang moeten wachten. Verantwoordelijke wilde zelf niet ingaan op vragen. Zeker NIET aan te raden !

Jurgen
Date du repas: 03/03/2018
Jurgen recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Leuke gerechten, uitgebreide kaart en lekker...

Leuke gerechten, uitgebreide kaart en lekker

anita
Date du repas: 27/02/2018
anita recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Personeel was te opdringerig. Had den het gevoe...

Personeel was te opdringerig. Had den het gevoel dat we ons moesten haasten. Ze spraken amper Nederlands. Het was er ook niet warm. We vroegen ons af waarom we niet vooraan mochten zitten maar achteraan onder de koude veranda.

Michel
Date du repas: 24/02/2018
Michel recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Aangename, moderne inrichting ; verzorgde tafel...

Aangename, moderne inrichting ; verzorgde tafel met trendy borden en bestek ; vriendelijk personeel ; uitgebreide menu-en drankenkaart ; zeer lekker eten voor een gemiddelde prijs. Wij komen zeker terug!

date score