Avis pour La Favola

3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
6.7
3 avis
date score
KoenDaniels
Avis du  30/04/2017

Lekker eten

We kenden het restaurant niet en bij onze zoektocht naar een gezellig restaurantje hadden we het idee dat bij het binnenkomen La Favola dit de perfecte keuze was. Gezellig ingericht restaurant met een mooie serre aan de achterzijde. Echter, de bediening was van bij de aanvang tot bij de afrekening pijnlijk ondermaats. Na een kwartier wachten heb ik zelf het initiatief moeten nemen om een aperitief te bestellen. De dienster kende haar eigen menu onvoldoende hetgeen resulteerde in verkeerde gerechten die werden opgediend. Een mandje met brood werd ons pas na drie kwartier gegeven. De wachttijd alvorens al onze gerechten werden opgediend was buiten proporties (ongeveer een uur per gerecht). Ook onze dochter van 9 jaar heeft, nadat we tot driemaal toe de diensters hierop attent hadden gemaakt, anderhalf uur moeten wachten op haar gerecht. Het eten was lekker maar enigszins prijzig. Zeker als je moet ervaren dat bepaalde producten worden aangekocht bij een gekende harddiscounter. Tenslotte was zelfs de afrekening foutief. Dit restaurant heeft potentieel maar de service snakt naar een volledige herorganisatie.

GuidoClaes
Guido recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/04/2017

Bijzonder trage bediening. Bijna een uur wachte...

Bijzonder trage bediening. Bijna een uur wachten op een voorgerecht dat veel te prijzig was voor het weinige dat op het bord lag. Positief was wel de heerlijke pizza maar het was bijzonder veel geld voor een pizza met een beetje groentjes als voorgerecht. Het is duidelijk dat de Muntstraat meer en meer de kaart trekt van trendy maar veel te dure eethuizen. De lokale pizzeria en Italiaanse restaurantjes op de hoek van vele gemeentes zullen er wel bij varen. Zelfde kwaliteit wat het eten betreft...maar minstens 25€ goedkoper.

date score