Tiensestraat 10 3000 LOUVAIN
placeholder
Cuisine
Moules 
Budget
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.5 Basé sur 9 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Wim
Wim recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heerlijke mosselen - Super steak

Gisterenavond voor de eerste keer De Valck bezocht. Een hele dikke meevaller. Mooi kader, heerlijke mosselen, een uitgebreide kaart voor degenen die geen mosselen lusten. Naast de mosselen werd de steak, die je in 3 verschillende gewichten kan bestellen, ook zeer gesmaakt. Goede en vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

placeholder
Kaylee

Heerlijk gegeten met een goede prijs-kwaliteits...

Heerlijk gegeten met een goede prijs-kwaliteits verhouding. Ik zou hier echter niet meer terugkomen i.v.m. de vreselijke norsheid van de eigenaar, die totaal de sfeer verpest! Eigenaar valt uit tegen de hardwerkende meisjes, niet bepaald professioneel. Ook tegen de klanten is het niet de vriendelijkste, er kon nog geen goedendag vanaf toen wij het restaurant verlieten.

Brigitte

dagelijkse keuken

Vriendelijk onthaal door het personeel vlotte bediening en verse producten. Spijtig van de uitbater die nors overkwam en het tafellinnen op de mand naast ons zwierde, hij maakte het dienstmeisje achter de bar steeds uit.Dit kwam bij de andere gasten ook slecht over.

Dirk

Dit restaurant valt ons elke keer heel goed...

Dit restaurant valt ons elke keer heel goed mee. Vers gemaakte gerechten, zeer ruime keuze (ook ruime keuze voor de kinderen), professionele en vriendelijke bediening en bovenal heel gunstig qua prijs - kwaliteit. Een echte aanrader.

Alex

Teleurstellende ervaring Ondanks het feit...

Teleurstellende ervaring Ondanks het feit dat het restaurant zich manifesteert als mosselrestaurant, waren de mosselen natuur niet echt lekker. De service was boers. De uitbater was voortdurend een nieuwe (Hongaarse) medewerker achter de toog aan het uitkafferen. De reden waarom ik echter nooit meer naar dit restaurant ga, is volgend voorval. De juffrouw achter de toog had verkeerdelijk een Pastis klaargemaakt. De reactie van de uitbater: "Haal het ijs er uit en zet hem maar in de ijskast; de volgende klant die een Pastis bestelt, krijgt deze." Zo'n handelswijze is voor mij een afknapper...

Nadia

Zeer lekkere mosselen en lekkere steaks. Een...

Zeer lekkere mosselen en lekkere steaks. Een aanrader als u in Leuven passeert. Service is zoals het hoort!

Pieter

simpele maar uitstende keuken, probeer zeker...

simpele maar uitstende keuken, probeer zeker de kip in looksaus met een frisse pint erbij

Iwein

Het is op deze site niet de gewoonte om het...

Het is op deze site niet de gewoonte om het over een simpel mosselrestaurant te hebben. Nou ja mosselrestaurant, de kaart bevat alles wat we in dit land lekker vinden, de klassiekers. Waaronder mosselen dus. Nauwelijks 14 uren na een verrukkelijke gastronomische avond kwamen we als bij toeval in De Valck terecht. De studentjes die bedienden waren supervriendelijk en in de weer, het kader geeft rust en de vrouw des huizes - dat veronderstellen we toch - in de weer. De mosselen daarentegen waren .... superb. Hier wordt niet op bespaard op de groenten zoals we jammer genoeg in sommige gereputeerde mosselhuizen menen te bespeuren. Passend gepeperd en grote, volle mosselen met die wat zilte smaak. September is er het ideale moment voor, maar waarom zijn ze op sommige plaatsen het bekijken niet waard? Na de vermelde gastronomische verrukkingen van de avond ervoor, de beste mosselen van het seizoen, als dat geen geslaagd weekend is.

Tous les avis de ce restaurant