Avis pour Restaurant Mykene

1496 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
1496 avis
date score
Arno
Avis du: 01/08/2021
Arno recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

Fantastisch en vriendelijk personeel, heerlijke...

Fantastisch en vriendelijk personeel, heerlijke lokale gerechten en voor elk wat wils. Super vegan gerechten, in een mooie omgeving, gezellig samen eten.

marc
Avis du: 01/08/2021
marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Omdat het goed was....

Omdat het goed was.

Avis du: 31/07/2021
recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Alles was gewoon top, een heel leuke gezellige...

Alles was gewoon top, een heel leuke gezellige avond gehad: vriendelijke, beleefde bediening, overheerlijke gerechten van Stijn, lekker wijn, fijn onthaal door Jo en Bé, en we zaten ook wel in tof gezelschap...... Thanks!

Valentine
Avis du: 29/07/2021

Het was heel lekker en het personeel heel lief...

Het was heel lekker en het personeel heel lief :))

Manon
Avis du: 27/07/2021

Goede & vriendelijke bediening & lekker eten:)...

Goede & vriendelijke bediening & lekker eten:)

Yvette
Avis du: 25/07/2021
Yvette recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was een ontzettend leuke avond met mijn...

Het was een ontzettend leuke avond met mijn dochter en vriendinnen. Het eten was excellent, een fijne en joviale bediening. Mijn dochter die een zeer kritische restaurant bezoeker is, was zeer tevreden! We hadden een mooie plaats in het salonnetje. Heel fijn! Ik was mijn cadeautje dat ik van een vriendin had gekregen, vergeten en toen ik thuis kwam was er al een berichtje ingesproken dat het cadeautje gevonden was en ik het tijdens de openingsuren kon komen halen. Ik was blij en opgelucht. Hartelijk dank!

Ann
Avis du: 17/07/2021

Gemoedelijke sfeer en aangename bediening,...

Gemoedelijke sfeer en aangename bediening, ideaal voor een familiediner. Wij komen zeker terug.

Nike
Avis du: 12/07/2021
Nike recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie...

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie locatie. Alles was top!

Sven
Avis du: 11/07/2021
Sven recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Goede keuzeen voor ieder wat wils keto, vegan,...

Goede keuzeen voor ieder wat wils keto, vegan, vegi en vleeseters. Zelfs glutenvrij! Waarvoor dank. Je kan met bijzondere eetgewoontes eindelijk zonder zorgen gaan eten en zelfs nog keuze hebben! Fantastisch

Elien
Avis du: 11/07/2021
Elien recommande ce restaurant pour: Groupes

Enorm lekker en toch gezond kunnen eten, en...

Enorm lekker en toch gezond kunnen eten, en veel keuze voor veganisten. Vriendelijke bediening en gezellige binnenkoer. We hebben ervan genoten!

date score