Avis pour Ascoli

46 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.7
46 avis
date score
NICO
Avis du: 12/03/2020
NICO recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Birthday diner. Friendly staff, nice food and...

Birthday diner. Friendly staff, nice food and enjoyable italian atmosphere. Good wine suggestions.

Rita
Avis du: 05/03/2020
Rita recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, lekker...

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, lekker eten, fijne sfeer, netjes.

Benny
Avis du: 02/03/2020
Benny recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

We had a confirmed reservation but the restaura...

We had a confirmed reservation but the restaurant was closed when we arrived. We didn't get any notification. Luckily, Pepe Nero had a free table and it was delicious!

Walter
Avis du: 24/02/2020
Walter recommande ce restaurant pour: Couples

veel te duur voor te weinig eten, 5 scampi...

veel te duur voor te weinig eten, 5 scampi voor 26 euro als hoofdschotel , had wel op voorhand geadverteerd mogen zijn

Fred
Avis du: 13/02/2020
Fred recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles was in orde....

Alles was in orde.

Hedwig
Avis du: 13/01/2020

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvange...

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvangen. Groot was mijn verbazing toen ik aankwam en bleek dat het restaurant gesloten was.

Reygel
Avis du: 11/01/2020

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker...

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker en bij aankomst bleek het restaurant gesloten te zijn!! Verbouwingswerken? Hierover geen info op hun website. Op een vrijdagavond om 19u00 nog op zoek naar een ander restaurant .... Bedankt voor de ondermaatse communicatie en organisatie!

De Bisschop
Avis du: 05/01/2020
De Bisschop recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit seder...

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit sedert vele jaren. Nette bediening en persoonlijk contact met de baas.

Agnes
Avis du: 02/01/2020
Agnes recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik...

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik

Dewingaerden
Avis du: 18/12/2019
Dewingaerden recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker en gezellig, aanrader!...

Lekker en gezellig, aanrader!

date score