Avis pour Ascoli

41 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.8
41 avis
date score
Hedwig
Avis du: 13/01/2020

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvange...

Heb geboekt en bevestiging van boeking ontvangen. Groot was mijn verbazing toen ik aankwam en bleek dat het restaurant gesloten was.

Reygel
Avis du: 11/01/2020

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker...

Héééééél slecht. Gereserveerd via Tablebooker en bij aankomst bleek het restaurant gesloten te zijn!! Verbouwingswerken? Hierover geen info op hun website. Op een vrijdagavond om 19u00 nog op zoek naar een ander restaurant .... Bedankt voor de ondermaatse communicatie en organisatie!

De Bisschop
Avis du: 05/01/2020
De Bisschop recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit seder...

Ons favoriete restaurant in Leuven en dit sedert vele jaren. Nette bediening en persoonlijk contact met de baas.

Agnes
Avis du: 02/01/2020
Agnes recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik...

Eten in orde. Zeer beleefd. Sfeer ik

Dewingaerden
Avis du: 18/12/2019
Dewingaerden recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker en gezellig, aanrader!...

Lekker en gezellig, aanrader!

Koenraad
Avis du: 17/12/2019
Koenraad recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Goed eten, goede bediening, gezellige sfeer....

Goed eten, goede bediening, gezellige sfeer.

Vandezande
Avis du: 16/12/2019
Vandezande recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

We kende het restaurant al en zijn er zeer...

We kende het restaurant al en zijn er zeer tevreden over. Prima kwaliteit van eten en voor redelijke prijs.

Gemis
Avis du: 15/12/2019
Gemis recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker gegeten , een aanrader !!...

Zeer lekker gegeten , een aanrader !!

Christine
Avis du: 23/11/2019
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

On a connu mieux. Les quantités en plat sont...

On a connu mieux. Les quantités en plat sont faibles. Mon fils avait pris un trio di et il avait encore faim, idem pour le saltim bocca de mon mari.

Soetkin
Avis du: 17/11/2019
Soetkin recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

ik had op voorhand informatie gevraagd over...

ik had op voorhand informatie gevraagd over allergieën en intoleranties. Deze werden me zeer duidelijk uitgelegd en zelfs alternatieven voorgesteld. Achteraf heb ik geen last gehad van het eten, en ben ik blij geweest met mijn menu keuze. Ook geven ze jou het gevoel van op vakantie te zijn in Italië. Een zeer fijn gevoel.

date score