Avis pour Wijnbar / Restaurant Savoye

492 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
492 avis
date score
Jeannine
Avis du: 05/10/2020
Jeannine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Huisbereide vol-au-vent bevatte geen spoor...

Huisbereide vol-au-vent bevatte geen spoor van kip, enkek wat balletjes en saus! Beschamend!

Christian
Avis du: 04/10/2020
Christian recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke bediening. Lekkere tapas...

Zeer vriendelijke bediening. Lekkere tapas en wijnen. Mooi decor. Aangenaam om te aperitieven in de zeteltjes.

koen
Avis du: 21/09/2020
koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Chateaubriand van hele goeie kwaliteit en perfe...

Chateaubriand van hele goeie kwaliteit en perfect gebakken. Spontane en vriendelijke bediening van zowel personeel als de eigenaar.

Erik
Avis du: 14/09/2020
Erik recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

gezellig en lekker! Zeer vriendelijk personeel!...

gezellig en lekker! Zeer vriendelijk personeel!

Erwin
Avis du: 13/09/2020
Erwin recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

We hebben geen eten gekregen . Dit na een uur...

We hebben geen eten gekregen . Dit na een uur en een kwartier wachten

herman
Avis du: 07/09/2020
herman recommande ce restaurant pour: Groupes

Wij werden gewoon niet bediend en zijn na 20...

Wij werden gewoon niet bediend en zijn na 20 minuten buiten gestapt. De dienster bedankte ons voor ons bezoek (!) en en had dus blijkbaar niet eens door dat we nog niet bediend werden..

mirian
Avis du: 23/08/2020
mirian recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening...

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening ! Wij komen terug.

Tine
Avis du: 20/08/2020
Tine recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Door de uitleg en het contact met de ober,...

Door de uitleg en het contact met de ober, maakten we goede keuzes. De mensen kennen echt hun vak en houden rekening met allergieën.

Wouter
Avis du: 17/08/2020
Wouter recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Elke keer de perfecte steak. Hij was anders...

Elke keer de perfecte steak. Hij was anders dan de vorige keren (nieuwe kok blijkbaar), maar we moesten alle twee toegeven: nog altijd top.

Axelle
Avis du: 15/08/2020

Het personeel was heel vriendelijk en aangenaam...

Het personeel was heel vriendelijk en aangenaam. We konden hen ook zonder problemen allerlei vragen stellen. Toen het iets langer duurde dat ons eten kwam, reageerden ze vriendelijk op onze vraag naar de timing van het eten (dat heb je niet in elk restaurant). Bedankt voor de vriendelijkheid en het lekkere eten.

date score