Avis pour Osteria Michele

666 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.3
666 avis
date score
MARIE-CLAIRE
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Dinner Experience
Avis du: 07/09/2021
MARIE-CLAIRE recommande ce restaurant pour: Couples

Moesten reserveren, waren op tijd!!! Het restau...

Moesten reserveren, waren op tijd!!! Het restaurant was met niks klaar, 1 ober die alles moest doen!!!! Sla op ons bord was ROT !!!!! Zeebaars heel klein en er waren geen groenten bij, nochtans wel vermeld op de kaart!!!! 1maal bezocht maar nooit meer !!!!!!

MARIA
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Dinner Experience
Avis du: 06/09/2021
MARIA recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

het was lekker eten en vriendlijke mensen...

het was lekker eten en vriendlijke mensen

Philippe
Avis du: 16/08/2021
Philippe recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Personnel très gentil, produits frais, repas...

Personnel très gentil, produits frais, repas fait maison...par contre prix assez élevé

Tine
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 02/08/2021
Tine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer lekker! Heel fijne plek, leuke ontdekking,...

Zeer lekker! Heel fijne plek, leuke ontdekking, veel liefde voor de stiel, super fijne bediening. Het was een beetje teveel voor ons, maar dat zegt waarschijnlijk meer over ons. Alles wat top! Merci!

Pieterjan
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 29/07/2021
Pieterjan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Na 25 minuten was er nog steeds niemand drank...

Na 25 minuten was er nog steeds niemand drank of eten komen opnemen, zelf na dit twee keer te vragen

Hilde
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 26/07/2021
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes

We hadden een tafel geboekt om 13u (niet het...

We hadden een tafel geboekt om 13u (niet het laatste tijdsslot dat mogelijk was) om van een rustige zondagse lunch te genieten. Mooi op tijd toegekomen om 12u45. Ontvangen door een heel vriendelijke serveerster die echter geen woord nederlands sprak en alle conversatie dus in het Engels diende te gebeuren. Nadat we genoten hadden van een lekkere aperitief werd onze menukeuze opgenomen. Voor- en tussengerecht waren lekker, maar nu ook niet extreem te noemen. Nadat we ons tussengerecht hadden gegeten kwam de dienster zeggen dat het restaurant eigenlijk gesloten was en we ofwel ons hoofdgerecht heel snel dienden op te eten ofwel deze mee naar huis kregen in een doggy bag. Als compensatie kregen we wel een dessert. We zijn dus vertrokken met een zakje waarin het hoofdgerecht zat en met een toch wel gepeperde rekening. De fles wijn die we besteld hadden hebben we snel moeten opdrinken want ze wilden afsluiten. Geen rustige zondagse lunch dus. En uit de manier waarop was het ook duidelijk dat dit niet de eerste en enige keer was dat dit gebeurde. Er zaten denk ik 4 tafels, maar zelfs dat liep chaotisch en kon in de keuken niet gevolgd worden. Hebben lang op ons voorgerecht moeten wachten om dan plots op een sneltrein gezet te worden. Als je weet dat je op tijd wil sluiten begrijp ik niet dat men mensen om 13u laat starten voor een 3-gangenmenu.

Fabienne
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 22/07/2021
Fabienne recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Le service était chaotique et c’était bon mais...

Le service était chaotique et c’était bon mais pas à la hauteur du prix . Et puis la terrasse est en rue avec passage incessant de scooter avec les bruits et odeurs qui vont avec. Un chouette resto mais je cherchais à passer un moment de qualité et j’étais déçue

Dirk
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 19/10/2020
Dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Ik ben eigenlijk maar gedeeltelijk tevreden....

Ik ben eigenlijk maar gedeeltelijk tevreden. Het eten was lekker, daar is zeker geen discussie over. De bediening vind ik wel enthousiast maar wel zeer matig. Was daar in het kader van restodays en gelukkig had ik zelf het menu bij want het werd me ook niet aangeboden. Tussen de gangen door hebben we vrij lang moeten wachten. Gevolg was dat we twee extra glazen wijn hebben besteld. Deze was echter niet dezelfde dan de eerste bestelling. Straf is wel dat dit dan ook nog op de afrekening zo vermeld staat. Na de laatste gang hadden we twee koffies besteld. Na 20 min. hebben we beslist om de rekening te vragen. Daar stonden twee koffies vermeld. Men heeft dit uiteraard dn wel aangepast. Als ik zo rondkeek had ik de indruk dat men met te weinig personeel werkt ofwel te veel cliënten wil verwerken.

wendy
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 19/10/2020
wendy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk, charmant restaurant, en veel...

Zeer vriendelijk, charmant restaurant, en veel en lekker eten. Zelfs aangepast voor vegetarische en veganistische doelgroepen. Top!

Grace
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 16/10/2020

Gewone kost, niets voor restodays-dagen; Super...

Gewone kost, niets voor restodays-dagen; Supersnelle en vriendelijke bediening. Kader typisch Italiaans, kok neemt het niet zo nauw met de Corona-voorzorgsmaatregelen

date score