Avis pour Osteria Michele

635 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.3
635 avis
date score
placeholder
SandraBeyaerd
Sandra recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/08/2017

Subliem

We mochten er binnen met zijn tienen en we vonden het echt geslaagd! Goed gegeten goed bediend en leuk personeel. Toppie wij komen terug!

Tanja v.
Avis du  24/11/2016

We hadden het viergangen menu. Het was gevariee...

We hadden het viergangen menu. Het was gevarieerd en heerlijk. Verukkelijke fles witte wijn erbij.

AstridPeeters
Avis du  23/11/2016

Zéér lekker eten en vriendelijke bediening...

Zéér lekker eten en vriendelijke bediening

Fabian C.
Avis du  23/11/2016

Boeking, kwaliteit gerechten en service...

Boeking, kwaliteit gerechten en service

Eddy G.
Avis du  21/11/2016

Correcte prijs voor eerlijke lekkere producten...

Correcte prijs voor eerlijke lekkere producten op een professionele en vriendelijke manier geserveerd. Kader en inrichting mag beter maar pand ernaast komt er blijkbaar bij wat een goede evolutie is

Paul V.
Avis du  20/11/2016

Lekker eten en vriendelijke bediening. Spijtig...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Spijtig dat het restaurant zo smal is en koud aanvoelde maar als jullie uitbreiden ....

LievenVantieghem
Avis du  18/11/2016

hoewel tevreden had ik er toch meer van verwach...

hoewel tevreden had ik er toch meer van verwacht (op basis TripAdvisor & Michelin); eerder de "betere Italiaan" dan "de andere Italiaanse keuken" (inspirerend, origineel, vernieuwend); prijs-kwaliteit niet echt goedkoop; wel correcte, vlotte en vriendelijke bediening

Karel C.
Avis du  17/11/2016

De bediening was heel professioneel en warm....

De bediening was heel professioneel en warm. Je voelde je direct thuis. Het eten was vrij duur, maar zijn prijs zeker waard! Ik heb een heerlijk gebakken tonijn gegeten, en mijn vrouw een super stuk junior beef. Spijtig dat de ruimte zo klein is...

Koenmeese
Avis du  16/11/2016

Zeer vriendelijke bediening. Pure Italiaanse...

Zeer vriendelijke bediening. Pure Italiaanse keuken met een mooi aanbod aan lekkere Italiaanse wijn.

Maryse W.
Avis du  15/11/2016

Zeer tevreden!...

Zeer tevreden!

date score