Avis pour Le Quattro Stagioni

5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
6.9
5 avis
date score
Guy
Avis du: 06/01/2018
Guy recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Authentiek italiaans

Bij de betere Italiaanse restaurants in Lokeren. Vernieuwd interieur en zeer vriendelijke bediening. Ook een paar leuke gerechten uit Sardinië. Prijs/kwaliteit dik in orde.

Eddelke
Avis du: inconnu

smakeloze dure pizza - geen aanrader!!

Ik vraag naar pizza met pikante salami... resultaat: de duurste pizza wordt aangerekend met name 14 euro... en dan nog smakeloze pizza met mini stukjes chorizo... wat een afzetterij!!!

Nicola Utzeri
0 Favoris
2 Avis
Avis du  20/01/2016

Heel raar want heb dezelfde gevraagd en was inderdaad 14€ maar wel vol met Italiaanse pikante salami. Ik vond het heerlijk

Stijn
Avis du: inconnu

Een pizzeria als een pizzeria

Wat men van een pizzeria mag verwachten, kloppende prijs-kwaliteit, vlotte bediening, gezellig druk. Altijd leuk voor tussendoor. Het interieur mag van ons best eens aangepast aan de huidige tijd, liefst met de flair waar de Italianen juist zo goed in zijn!

Tom
Avis du: inconnu

Lekkere pizza's en pasta's die in een vrij...

Lekkere pizza's en pasta's die in een vrij kitscherig interieur geserveerd worden. De pizza wordt in een traditionele houtoven gebakken.

Michel
Avis du: inconnu

Perfecte houtoven pizza, lekkere gerechten....

Perfecte houtoven pizza, lekkere gerechten.

date score