Avis pour In Den Witten Doorn

64 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
64 avis
date score
Paul B.
Avis du: 21/05/2018
Paul B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Prima kaart en menu aanbod. Vlotte bediening...

Prima kaart en menu aanbod. Vlotte bediening en uitstekende chef.

Martha S.
Avis du: 20/05/2018
Martha S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Complimenten op alle fronten: zeer vriendelijk...

Complimenten op alle fronten: zeer vriendelijk en gastvrij, heerlijk gegeten in een prettige ambiance. Prima prijs-kwaliteitverhouding- verhouding. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer

muriel
Avis du: 08/04/2018
muriel recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

prijs-kwaliteitverhouding was in orde, grote...

prijs-kwaliteitverhouding was in orde, grote porties gezellige muziek

Danny
Avis du: 24/02/2018
Danny recommande ce restaurant pour: Groupes

Garnaalkroketten zeer liquide, de eendeborst...

Garnaalkroketten zeer liquide, de eendeborst was te lang gebakken ( aan de droge kant ) De scampis bij het voorgerecht waren net niet aangebrand, De rode wijn was wel lekker maar voor een 5 jarige Cote du Rhone enorm veel bezinksel, dus wat over datum. De bediening was met weinig enthousiasme.

Jacques
Avis du: 18/12/2017
Jacques recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Rustig restaurant gelegen in een volks dorpje....

Rustig restaurant gelegen in een volks dorpje. Vriendelijke bediening door de zoon op een losse wijze en toch afstandelijk genoeg om niet te storen. Een eerlijke prijs voor het voorgestelde menu. Keuze tussen meerdere voorgerechten en hoofdgerechten. Alles smaalvol bereidt door de chef. Alle dranken, wijn incluis, zijn betaalbaar en goed. Het is niet gastronomisch maar dat wordt ook niet verwacht. Een aanrader voor een gewone zondag of een feestje. Doen zou ik zeggen!

Danny
Avis du: 29/10/2017
Danny recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gezellige plaats om te eten....

Gezellige plaats om te eten.

Freddy
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 15/10/2017
Freddy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Bij het binnenkomen werden we hartelijk ontvang...

Bij het binnenkomen werden we hartelijk ontvangen, en we mochten direct via een paar trapjes naar een gezellige kamer. De tafels waren mooi gedekt, ook met tafellakens wat ik zeer op prijs stel. De open haard brandde en gaf een aangename sfeer. De achtergrond muziek was niet te luid en helemaal mijn ding. Zodra we aan de tafel zaten kregen we de menu- en wijnkaart, informatie over weekmenu en de vraag wat we wilden drinken. Dat is voor mij echt een pluspunt want op sommige plaatsen moet ge daar lang op wachten. We hadden gekozen voor een vissoepje, heel lekker met stukken vis erin. De hoofdschotel was perfect, zeebaars met gekookte aardappelen (ZONDER SCHIL) en een slaatje. Het dessert ,Café Glacé, was niet voor mij omdat ik geen koffie lust. Zonder probleem kreeg ik een lekker ijsje. Dit restaurant is een echte aanrader en we gaan zeker terug. Julienne

Danielle
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 14/10/2017
Danielle recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bedienin...

Lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening. Zeker nog eens een bezoek waard

Paul
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 14/10/2017
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het was lekker, mooi kader en vriendelijke...

Het was lekker, mooi kader en vriendelijke bediening.

Mar
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 14/10/2017
Mar recommande ce restaurant pour: Couples

Met de Resto Days verwacht je een inspanning...

Met de Resto Days verwacht je een inspanning van de restaurateur om zijn zaak te promoten, dus dat je een menu krijgt dat gunstig geprijsd is. Het menu is de Witte Doorn was zijn 22€ wellicht waard, maar zeker niet meer. De Noordzeevissoep was eerder een bouillon dan een soep, het dessert was ondermaats (geef dan liever gewoon een koffie). De hoofdschotel was wel correct.

date score