Avis pour Sabor

21 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
21 avis
date score
Marianne
Avis du: 15/09/2019
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Net zoals de vorige keren weer super lekker...

Net zoals de vorige keren weer super lekker gegeten!

Marianne
Avis du: 25/08/2019
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

We zijn tevreden over Sabor omdat het eten...

We zijn tevreden over Sabor omdat het eten altijd lekker is met zeer vriendelijke bediening!!

Marianne
Avis du: 05/08/2019
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

We hebben lekker gegeten op het gezellige terra...

We hebben lekker gegeten op het gezellige terras!

Marianne
Avis du: 22/07/2019
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Een toprestaurant, lekker eten en vriendelijke...

Een toprestaurant, lekker eten en vriendelijke bediening!!

Marianne
Avis du: 24/06/2019
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het eten was wederom heel lekker. Vriendelijke...

Het eten was wederom heel lekker. Vriendelijke bediening!!

Avis du: 13/06/2019
recommande ce restaurant pour: Couples

de klantjes waren heel tevreden - bedankt!...

de klantjes waren heel tevreden - bedankt!

Theo
Avis du: 02/06/2019
Theo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer lekker eten en bediening top !...

Zeer lekker eten en bediening top !

Marianne
Avis du: 19/05/2019
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het eten was zoals de vorige keren weer heel...

Het eten was zoals de vorige keren weer heel lekker!! Sabor is en blijft het beste restaurant in De Haan met toffe en sympathieke uitbaters.

Angelica
Avis du: 23/04/2019
Angelica recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Sehr freundlich! Preis/Leistung waren in Ordnun...

Sehr freundlich! Preis/Leistung waren in Ordnung. Das Essen war ausgezeichnet. Jederzeit wieder.

Marianne
Avis du: 21/04/2019
Marianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij zijn tevreden omdat er altijd lekker eten...

Wij zijn tevreden omdat er altijd lekker eten wordt geserveerd. Sabor is het beste restaurant in De Haan!!

date score