Avis pour 't Raadsel

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Sven
Avis du: 15/07/2018
Sven recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Ik had vol au vent van hoevekip besteld (26€),...

Ik had vol au vent van hoevekip besteld (26€), die trouwens wel lekker was, maar helaas was het enkel vol au vent met GEEN verse frieten en werden er geen groenten bij geserveerd, deze heb ik nadien wel bijbesteld en er werd mij bij het afrekenen een supplement van 3,50€ aangerekend voor een klein potje salade met tomaat wat de prijs brengt op 29,50€ . Dit vindt ik er toch wat over voor een Vol-au-vent. Mochten de frieten vers en handgesneden zijn en een frisse salade erbij was het zijn prijs (26€) meer of waard. Helaas wat telleurgesteld.

Mia
Avis du: 11/01/2020
Mia recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Wij hebben terug een zeer lekkere dagschotel...

Wij hebben terug een zeer lekkere dagschotel gegeten. Mooie porties en verzorgd. Service top.

Eva
Avis du: 30/09/2019
Eva recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk. Prijs-kwaliteit zeer correct....

Zeer vriendelijk. Prijs-kwaliteit zeer correct.

Carlos
Avis du: 17/09/2018
Carlos recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

vlotte bediening...

vlotte bediening

Paul
Avis du: 22/02/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten en de bediening waren uitstekend....

Het eten en de bediening waren uitstekend. Het interieur is duidelijk opgefrist. Enig minpunt is de akoestiek ! Wat extra gordijnen zouden veel kunnen oplossen. Groeten, Paul

Christine
Avis du: 19/01/2020
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Excellente service. Maandmenu prijs kwaliteit...

Excellente service. Maandmenu prijs kwaliteit perfect. Zeer fijne keuken. Goede wijnkennis.

Mario
Avis du: 02/01/2020
Mario recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

de éne zaal hoorde niet echt bij het feestgebeu...

de éne zaal hoorde niet echt bij het feestgebeuren op oudejaar . Geen ambiance of feestmateriaal voorzien om 24u . er werd niet afgeteld op het nieuwe jaar . eten was lekker met wel een aparte formule .

Evy
Avis du: 25/12/2019
Evy recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Super vriendelijk bediening. Elk gerecht was...

Super vriendelijk bediening. Elk gerecht was heel lekker , fijne smaken en mooi gedresseerd. Bovenal een redelijke prijs , zeker met deze feestdagen. Optie aperitief met arrangement / wijnen maken het een eerlijk concept. Zaalinrichting mocht wat meer "kerstgevoel" hebben. De zaal is een drukke ruimte , de dames die de gerechten kwamen presenteren waren hierdoor wat moeilijk verstaanbaar.

Tom
Avis du: 16/12/2019
Tom recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Sowieso al een leuke, kindvriendelijke omgeving...

Sowieso al een leuke, kindvriendelijke omgeving. Het personeel is heel vriendelijk & het eten lekker. Gewoon zorgeloos tafelen. Tof!

Vercruysse
Avis du: 14/12/2019
Vercruysse recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De maandmenu was fijn en lekker. Heel vriendeli...

De maandmenu was fijn en lekker. Heel vriendelijke en vlotte bediening. We komen graag nog eens terug.

date score