Avis pour 't Raadsel

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Peter
Avis du: 15/01/2018
Peter recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten in een aangename sfeer. Vriendelijk...

Lekker eten in een aangename sfeer. Vriendelijke bediening!

Raf
Avis du: 22/01/2018
Raf recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het menu was ons bekend ,en was nu nog lekkerde...

Het menu was ons bekend ,en was nu nog lekkerder (kleine groep) ;de aangeboden wijnen waren uitstekend ,het water moest ik apart betalen wat ik niet begreep .daar bepaalde pers. maar efkens van hun wijn nipten (1/2glas).Het eten was wel heel lekker en verzorgd ,een fijn lepelhapje bij het aperitief zou het feestelijker maken .

Jean-marie V.
Avis du: 22/01/2018
Jean-marie V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekker voor schappelijke prijs. Bediening...

Zeer lekker voor schappelijke prijs. Bediening was uitstekend. Perfect op de hoogte van allergenen. Ideaal voor personen met glutenallergie. Zou moeten vermeld worden in het magazine van VCV (Vlaamse Coeliakievereniging)

gerda
Avis du: 26/01/2018
gerda recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Lekker eten en vlotte bediening...

Lekker eten en vlotte bediening

Huguette R.
Avis du: 10/02/2018
Huguette R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten..........uiterst vriendelijke bedie...

Lekker eten..........uiterst vriendelijke bediening................sympathiek en ontspannen kader...... ....leuke ligging

Jozefien
Avis du: 19/03/2018
Jozefien recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

We kwamen met 3 kinderen en werden erg vriendel...

We kwamen met 3 kinderen en werden erg vriendelijk onthaald. De kinderen kregen een aparte menu-kaart die erg uitgebreid was, zeker voor elk wat wils. De gewone menu-kaart is gevarieerd en je kon ook kiezen uit suggesties. Terwijl de volwassenen nog wat nagenoten konden de kinderen spelen in de leuke speeltuin. We vonden het een heel erg aangename ervaring!

placeholder
20 March 1952
Avis du: 14/05/2018
20 March 1952 recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Zoals steeds overheerlijk met ditmaal een super...

The place to be!!

Sven
Avis du: 15/07/2018
Sven recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Ik had vol au vent van hoevekip besteld (26€),...

Ik had vol au vent van hoevekip besteld (26€), die trouwens wel lekker was, maar helaas was het enkel vol au vent met GEEN verse frieten en werden er geen groenten bij geserveerd, deze heb ik nadien wel bijbesteld en er werd mij bij het afrekenen een supplement van 3,50€ aangerekend voor een klein potje salade met tomaat wat de prijs brengt op 29,50€ . Dit vindt ik er toch wat over voor een Vol-au-vent. Mochten de frieten vers en handgesneden zijn en een frisse salade erbij was het zijn prijs (26€) meer of waard. Helaas wat telleurgesteld.

Chris
Avis du: 17/09/2018
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed onthaal, vriendelijke bediening. Gezellige...

Goed onthaal, vriendelijke bediening. Gezellige buitenlocatie om te zitten.

Carlos
Avis du: 17/09/2018
Carlos recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

vlotte bediening...

vlotte bediening

date score