Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Mercredi, Jeudi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.6 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Deneef
Avis du: inconnu

De Kust ligt er verlaten bij;koude sneeuw,...

De Kust ligt er verlaten bij;koude sneeuw, ijs, geen mens te zien. En Restaurant Bristol kondigt weer aan "Fully Booked". De gezellige warme sfeer,gelukkige mensen vol verwachtingen,ongelooflijk hoe aangenaam tafelen kan zijn in deze zaak. Alles was weer perfekt,hier werkt de Chef van het jaar!! En geef hierdoor een punt meer dan Martine............12/10

Martine
Avis du: inconnu

Het is telkens weer een plezier om te tafelen...

Het is telkens weer een plezier om te tafelen in de Bristol in Heist. Het is er gezellig, verzorgd, aangenaam om te zitten en de bediening is heel vriendelijk. (Charmante gastvrouw) Een aangenaam kader,met top personeel . Een getalenteerde chef die de meest fijne smaken weet te combineren en te presenteren. De gerechten zijn een streling voor het oog en mond, werkelijk heerlijk. Dit adres is een aanrader voor iedereen die de fijne gastronomie weet te appreciëren. Een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding. Ik geef ze 11/10 !

Deneef
Avis du: inconnu

We vallen dus in herhaling, en nee we hebben...

We vallen dus in herhaling, en nee we hebben geen commerciele binding met deze zaak! Maar wie er nog niet geweest is heeft echt groot ongelijk. Na ons zoveelste bezoek is het steeds lekkerder. Deze middag nieuw op de kaart de Vitello Tonato geproefd, fantastisch . Na de beste Dame Blanche van de Kust nu dit heerlijk gerecht. Ook mooi dat de kaart regelmatig veranderd. Opgelet tijdens het Week End is het zo vlug als mogelijk reserveren. Dus nogmaals een dikke proficiat

gilbert
Avis du: inconnu

Heerlijk restaurant, met rustig lounge kader,...

Heerlijk restaurant, met rustig lounge kader, de gerechten zijn af, en worden niet vermoord door sauzen of overdaad. Beperkte kaart, met suggesties maar alle super vers. De visgerechten zijn hier overheerlijk. Voor een Michelin ster is de service misschien net iets te nonchalant, maar wie hoeft nu nog een Michelin ster. Gelegen op de dijk, na een lange strandwandeling kan je niet met eindigen dan in "Bristol", Brasserie what's a name'. Eens geproefd komt men zeker terug.

placeholder
Georges
Avis du: inconnu

Sans aucune contestation possible la meilleure...

Sans aucune contestation possible la meilleure "brasserie" de la côte.C'était la deuxième fois, mais tjrs aussi enthousiastes.Cuisine de haut vol où l'on retrouve sans conteste la patte des maîtres que les cuisiniers ont eu auparavant. Un régal pour les yeux et le palais, et un excellent rapport qualité prix.

Deneef
Avis du: inconnu

Voor ons de ontdekking van 2009. Reeds vele...

Voor ons de ontdekking van 2009. Reeds vele malen bezocht,naam Brasserie dekt niet de lading,is meer een Gastromisch Restaurant die zeker een ster waard is. Maar met een verhouding prijs/kwaliteit om u tegen te zeggen. Prachtig mooi ruim rustig kader.

Deneef
Avis du: inconnu

Na een tip naar Bistro.be staat dit restaurant...

Na een tip naar Bistro.be staat dit restaurant nu ook vermeld op deze site En meer dan terecht na 3 bezoeken in korte tijd gewoon perfect! Stillaan verschuiven de betere restaurants van Knokke naar Heist. Bartholomeus is ook niet meer alleen op de zeedijk anders maar zeker complementair. Ook in de Bristol is het concept anders wat een luxe om te kunnen afwisselen.!Spijtig van de naam Brasserie, moesten alle Brasseries in Belgie deze kwaliteit opdienen lagen vele sterren zaken plat. Vergeet ook niet dat de crew in de keuken een selectie is van kok's uit goede gekende huizen! Afijn overtuigd u zelf voor ons zal het dan moelijk zijn om een tafeltje weken op voorhand te bemachtigen ? Voor Michelin:" de grace pas un Bib Gourmand mais une Etoile comme La Paix à Anderlecht"!

Tous les avis de ce restaurant