Avis pour Sel Gris

573 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.3
573 avis
date score
Johnny
Avis du: 18/08/2019
Johnny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Uitstekende variatie en bediening, uiterst...

Uitstekende variatie en bediening, uiterst smaakvolle gerechten

Bas
Avis du: 17/08/2019
Bas recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten, leuke locatie, fijne en spontane...

Lekker eten, leuke locatie, fijne en spontane bediening....We komen zeker nog terug. Culinaire verwenning

Lieven
Avis du: 17/08/2019
Lieven recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Perfect keuken, top bediening! Mooie verhouding...

Perfect keuken, top bediening! Mooie verhouding prijs / kwaliteit

Herman
Avis du: 17/08/2019
Herman recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer gevarieerd, origineel en zeer lekkere...

Zeer gevarieerd, origineel en zeer lekkere lunch; goed verzorgd en goed bediend. Zoals altijd een uitstekende lunch

christine
Avis du: 12/08/2019
christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Een vlotte vriendelijke bediening. Heel lekkere...

Een vlotte vriendelijke bediening. Heel lekkere verfijnde gerechten met een verscheidenheid aan smaken en daarbovenop geserveerd als meesterlijke schilderijtjes. TOP! We hebben er van genoten!

Anne
Avis du: 12/08/2019
Anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

heel lekker gegeten, super goede bediening...

heel lekker gegeten, super goede bediening

Benedict
Avis du: 11/08/2019
Benedict recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

In 1 woord schitterend goede bediening en vrien...

In 1 woord schitterend goede bediening en vriendelijk een plaats om steeds terug te keren

Graziella
Avis du: 10/08/2019
Graziella recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Voor een behoorlijke prijs hebben we mogen...

Voor een behoorlijke prijs hebben we mogen proeven van de diverse en overvloedige facetten en smaken van deze sterrenkeuken. Zeker een aanrader daar we absoluut niets tekort kwamen. We komen gegarandeerd terug.

Irenee
Avis du: 10/08/2019
Irenee recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

De amuses en de hapjes bij de koffie waren...

De amuses en de hapjes bij de koffie waren zeer lekker, evenals de champagne. Het voorgerecht en de bijpassende wijn waren goed maar toch net iets minder. Het hoofdgerecht en de wijn waren dan weer super. De bediening is wel aan de koele kant, maar al bij al een geslaagd uitstapje naar zee, samen met familieleden en zeker voor herhaling vatbaar.

Philip
Avis du: 07/08/2019
Philip recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

De hele middag was bijzonder geslaagd, en de...

De hele middag was bijzonder geslaagd, en de vele kleine verrassingen bij de hapjes vooraf en bij de koffie zijn een schot in de roos. Enig schaduwpunt: bij het aperitief werd zo snel afgeruimd dat we de indruk kregen dat we opgejaagd werden wat onze gast heel vreemd leek. Overigens zeer goed. Doe zo voort maar zoek een andere manier om het aperitief niet te lang te doen uitlopen.

date score