Avis pour Sel Gris

573 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.3
573 avis
date score
Stefanie
Avis du: 30/08/2019
Stefanie recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Goede ontvangst, professioneel zaalpersoneel,...

Goede ontvangst, professioneel zaalpersoneel, mooie setting! Lekker gegeten, alleen jammer dat er vlees werd geserveerd als hoofdgerecht, wat ik aan de kust niet direct had verwacht... Ook mijn moeder heeft er van genoten, het was voor haar de eerste keer dat ze in een Sterrenzaak ging eten!

Linda
Avis du: 29/08/2019
Linda recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heerlijk gegeten. Een onverwachte parel aan...

Heerlijk gegeten. Een onverwachte parel aan de Belgische kust.

Eddy
Avis du: 28/08/2019
Eddy recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer Lekker eten en correcte bediening.De bijpa...

Zeer Lekker eten en correcte bediening.De bijpassende wijnen waren een echte ontdekking.

Benny
Avis du: 26/08/2019
Benny recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Heel verfijnde keuken. Mooie kleurschakering...

Heel verfijnde keuken. Mooie kleurschakering op het bord. Veel kleine hapjes waardoor je unieke combinaties kan proeven. De wijnen pasten perfect bij de gerechten. Het bewijs dat jonge wijnen ook heel lekker kunnen zijn.

Pascal
Avis du: 26/08/2019
Pascal recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Mooi kader: we hadden een tafel met zicht op...

Mooi kader: we hadden een tafel met zicht op zee. Lekker eten, al mag het soms wat lichter, inventiever zijn. De amuses o.a. waren vrij zwaar. De aangepaste wijnen waren lekker. Bediening was vriendelijk maar vrij nonchalant: bestek werd niet netjes gelegd, borden werden naast ons geplaatst i.p.v. voor ons, lege glazen stonden lang op tafel, ... Ik heb al heel wat (sterren)restaurants gedaan maar vond de bediening niet echt een ster waardig. Misschien hadden ze een mindere dag... Prijs/kwaliteit zeker in orde.

Erik
Avis du: 24/08/2019
Erik recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Super verfijnde gerechten. Top tot en met de...

Super verfijnde gerechten. Top tot en met de versnaperingen bij de koffie. Vriendelijke bediening.

Avis du: 21/08/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer goede ontvangst en service. Verfijnde...

Zeer goede ontvangst en service. Verfijnde keuken met topproducten. Kortom een echte aanrader !

De Corte
Avis du: 20/08/2019
De Corte recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Super ervaring! Fantastisch genoten van de...

Super ervaring! Fantastisch genoten van de sfeer, inrichting, vriendelijke bediening en de cullinaire gerechten! Een echte aanrader! We komen zeker terug!!

Niki
Avis du: 19/08/2019
Niki recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

altijd lekker, altijd vriendelijk...

altijd lekker, altijd vriendelijk

Christina
Avis du: 19/08/2019
Christina recommande ce restaurant pour: Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, heel aangenaam kader en zeer...

Heel lekker eten, heel aangenaam kader en zeer vriendelijk personeel. Ik ga zeker nog eens terug.

date score