Avis pour Sel Gris

573 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.3
573 avis
date score
Patrick
Avis du: 17/11/2019
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

vriendelijk ontvangen, geen te stijf gedoe,...

vriendelijk ontvangen, geen te stijf gedoe, goed gegeten

Isabelle
Avis du: 11/11/2019
Isabelle recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer leuke, warme, familiale sfeer met nog...

Zeer leuke, warme, familiale sfeer met nog eens zeer lekker eten bovenop. Top middag gehad.

Lieve
Avis du: 13/10/2019
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Perfect kader, lekker eten, vriendelijke bedien...

Perfect kader, lekker eten, vriendelijke bediening. Blijft een aanrader!

Herman
Avis du: 08/10/2019
Herman recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zoals altijd zeer originele en uitermate lekker...

Zoals altijd zeer originele en uitermate lekkere schotels met een zeer vriendelijke bediening

Nancy
Avis du: 18/09/2019
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gewoonweg super lekker ,alles was top . Een...

Gewoonweg super lekker ,alles was top . Een aanrader de smaken de wijnen de bediening , wij gaan elk jaar terug

Peggy
Avis du: 15/09/2019
Peggy recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer lekker gegeten en gedronken. Ook de bedien...

Zeer lekker gegeten en gedronken. Ook de bediening was dik in orde!

Patrick
Avis du: 14/09/2019
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het blijft sowieso top bij Sel Gris. Maar voor...

Het blijft sowieso top bij Sel Gris. Maar voor 1 ster toch nog werkpunten. Van het water aan tafel dienden we onszelf te bedienen ik vind dat de obers dit mogen doen. Sommelier, jonge vriendelijke dame was niet spontaan genoeg: het aankondigen van de wijn was een ingestudeerd nummertje. En het hoofdgerecht vond ik te zout...

Eva
Avis du: 08/09/2019
Eva recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Vlotte, soepele, vriendelijke service ; heerlij...

Vlotte, soepele, vriendelijke service ; heerlijk gegeten ; probleemloos aangepast aan zwangere vrouw!

Els
Avis du: 08/09/2019
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Steeds zeer lekker !...

Steeds zeer lekker !

albert
Avis du: 01/09/2019
albert recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

zeer goed; zoals steeds. We hadden voor de...

zeer goed; zoals steeds. We hadden voor de eerste maal onze kleinkinderen mee: zeer klantvriendelijk behandeld door de restaurateur en de bediening.

date score