Cuisine
Budget
€€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
A propos de ce restaurant
Gelegen in het hartje van het Zoute, op de Zeedijk, omgeven door kunstgalerijen met wereldfaam, decoratie- en designartikelen, uitstalramen met de laatste nieuwe modetrends, kortom alles om de zintuigen te prikkelen. De Royal Zoute Golf Club bevindt zich op loopafstand. Voor de wandelaar en natuurliefhebber ligt het duinengebied met het Natuurreservaat Het Zwin heel dichtbij.

Je kan er tafelen 'met zicht op zee'. Voor het stijlvol open terras werd een houten constructie op het strand (open tussen april en oktober) gemaakt.
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.4 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
THIERRY
Avis du: inconnu

Une très bonne soirée car la surprise est venue...

Une très bonne soirée car la surprise est venue de la cuisine, de la couleur, du gout, des épices, de la légerté, bref sur une terasse en face de la mer, avec le sourrire du personnel que demander de plus si ce n'est de ne pas rentrer de suite au travail.

Marc
Avis du: inconnu

Une excellente adresse! Le service est très...

Une excellente adresse! Le service est très sympa, souriant, décontracté et efficace. Les produits sont de première fraîcheur et cuisinés avec finesse. Le waterzooi de poissons est un vrai régal ainsi que la blanquette de la mer. Les desserts ne sont pas en reste non plus. Indispensable de réserver car toujours complet, ce qui est logique quand on connait la qualité de la maison.

Marc
Avis du: inconnu

Gisteren er voor de eerste keer geweest. Absolu...

Gisteren er voor de eerste keer geweest. Absoluut meegevallen. De platte Zeeuwse oesters waren overheerlijk, net als de kabeljauw; die had de dag ervoor waarschijnlijk nog gezwommen, zo vers was hij. Schitterend wit visvlees met basilicum, citroen en olijfolie. De gekookte aardappel had beter gekund; die was vroeger op de dag reeds gekookt. Dit is ook een zeer kindvriendelijk restaurant waar de jonge klant met veel aandacht ontvangen wordt. De wijnkaart is eerder klein maar met zeer aantrekkelijke wijnen. De service is los, vriendelijk en zeer professioneel. Een aangename plaats.

Yves
Avis du: inconnu

Is voor mij een uitstekende keuze wat kreeftber...

Is voor mij een uitstekende keuze wat kreeftbereidingen betreft. Andere schotels heb ik nog niet geprobeerd. Tafeltjes vallen wel nogal klein uit en staan tegen mekaar gedrumd. Ook komt het wat lawaaierig over. Maar dat neem je er graag bij. De service is uitstekend.

Firenze
Avis du: inconnu

L'essayer, c'est l'adopter. J'adore! Nourriture...

L'essayer, c'est l'adopter. J'adore! Nourriture de qualité, cadre sympa et moderne. Un incontournable et un des meilleurs du Zoute, vous ne pourrez être déçu.

Tous les avis de ce restaurant