Excellent 9.3 Score basé sur 5 avis

RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN

Restaurant Helsen

15/20 Gault&Millau
Pastorijstraat 27 2460 KASTERLEE

Cuisine

Belge

Jours de fermeture

Dimanche, Lundi

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook

A propos de ce restaurant

Bienvenue au Restaurant Helsen !

facebook

Info

Facilités Réservations possibles en temps réel, Parking, Terrasse, Home Cooking
Modes de paiement Maestro, Master Card, Visa, Bancontact
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 

Note moyenne des avis

9.3 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
Yannick Khayati

Een positieve ervaring !

Wij aten hier met 3 koppels op 13/11/14, wij kozen voor het viergangenmenu met aangepaste wijnen. Persoonlijk vond ik dit van begin tot einde fantastisch: het eten was heerlijk, je leert nieuwe smaken kennen, de wijnen waren van goede kwaliteit en pasten inderdaad perfect bij de smaken van het eten. Ik ben ermee akkoord dat het kleine porties zijn, en dat het eigenlijk best duur is. Maar voor dat geld hebben wij ruim 4 uur aan tafel gezeten, dat op zich is al een geweldige ervaring. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

placeholder
Joyce Darimont

Lekker eten in een gezellige omgeving

We zijn bij Helsen terecht gekomen nadat mijn collega's en mezelf allemaal een bon hadden gekregen om culinair te gaan ontdekken. Met 6 mensen trokken we daarnartoe en werden ontvangen aan een leuk restaurant dat een huiselijke sfeer had. Je jas werd aangenomen en je word begeleid naar je tafel. Je ziet meteen dat dit een restaurant is om je volledig in te leven in het eten dat hier word geserveerd. Veel plaats voor klanten is er niet (4-5 tafels), waardoor je echt goed bediend en opgevolgd wordt. Je krijgt er lekkere hapjes om te starten, allemaal heel speciaal maar super lekker! Zelf moet ik in de 'mood' zijn om te gaan experimenteren met smaken/eten dat ik normaal niet op mijn bord krijg. Vandaag was niet zo'n dag, dus dan krijg je al meteen vooroordelen door naar je bord te kijken. Maar goed, je er eventjes over zetten en lekker genieten van de heerlijke combinaties en smaken :-) De aangepaste wijnen bij het 3gangen menu zijn zeker aan te raden! De koffie na het dessert iets minder. (really, wie betaald er nu graag 7euro voor een koffie als je weet dat je voor 14euro een hele avond wijn krijgt voorgeschoteld?). al bij al, een toprestaurant als je zin hebt in iets anders!

dave averens

28/1/2012 Lut vriendelijke bediening,lekkere...

28/1/2012 Lut vriendelijke bediening,lekkere wijntjes, heerlijk eten; zaal iets te rumoerig Zeekat - zachte knoflook - veldsla - witte kool Gekonfijte kabeljauw - winterprei - tartaar langoustine - postelein(*) Eidooier - gerookte boter - aardappel - gemarineerde mossel(**) Anjou duif - rode biet - ganzenlever - ui Bloedsinaasappel - rijst - dragon - steranijs *** 3 GANGENMENU met aangepaste wijnen € 44,00 + € 15,00 4 GANGENMENU (*) met aangepaste wijnen € 52,00 + € 20,00 5 GANGENMENU (**) met aangepaste wijnen € 62,00 + € 25,00 LUNCHMENU (enkel 's middags) 2 GANGEN 3 GANGEN + aangepaste wijnen € 30,00 € 35,00

dave averens

top !! gezellige sfeer, puike bediening en...

top !! gezellige sfeer, puike bediening en heerlijk eten !!!

Greet Verbeeck

DECOR mooie gerenoveerde woning omgebouwd tot...

DECOR mooie gerenoveerde woning omgebouwd tot een feel good restaurant ... stijlvolle doch sobere inrichting ... less is more FOOD deze less is more instelling vinden we ook terug in het bord frederique is oud-leerling van Viki Geunes twee sterrenchef en beheerst alle keukentechnieken, juiste gaartijden, strakke presentatie op het bord, smaakvolle combinaties fris, zuur, krokant, mals, ... Dit restaurant opende eind 2010 zijn deuren. Na een vijftal bezoeken kunnen we concluderen dat zowel Frederique als Peggy met hart en ziel het schip besturen van hun nieuwe boot ... nog een beetje meer wind in de zeilen en hun eerste ster valt binnenkort aan boord.

Tous les avis de ce restaurant