Cuisine
Belge 
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.4 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
August
Avis du: inconnu
August recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel goed restaurant

Kom hier al gedurende vele jaren op regelmatige basis. Steeds lekker eten voor een goede prijs. Echt prachtige witloofgerechten, asperges en wildschotels. Alles is steeds lekker. Dit restaurant is zeker aan te raden

placeholder
Guy
Avis du: inconnu

Très mauvaise expérience de ce resto que je...

Très mauvaise expérience de ce resto que je connaissais il ya quelques années et qui était correct . Ce jour cuisine mauvaise et je redis mauvaise , ribs au micro onde; pas vraiment mangeable scampis à l'ail pas vraiment terrible ... Je ne parle même pas du prix. A éviter absolument !

Luc
Avis du: inconnu

Reeds 2 x gaan eten en telkens goed meegevallen...

Reeds 2 x gaan eten en telkens goed meegevallen. Chefkok Peter Goossens heeft niet overdreven in zijn programma van "Beste hobbykok van Vlaanderen" De witloofgerechten zijn er heerlijk. Men serveert daar witloof op alle mogelijke manieren en héél lekker. Mijn voorkeur: Loepia van witloof, dan witloof op Normandische wijze en dan een Italiaanse koffie. Héérlijk.

Annick
Avis du: inconnu

Het is het aspergeseizoen en dan hebben ze...

Het is het aspergeseizoen en dan hebben ze ook een ruime keuze uit aspergegerechten. Goed, maar geen wauw effect. Ruime porties, eerlijke keuken. Beetje grootmoeders tijd. De bediening kon ietsje beter. Onze wijn kwamen ze niet brengen tijdens het voorgerecht. Hebben er nadien dan zelf achter moeten vragen. Ook op de koffie hebben we heel lang moeten wachten. En een capucino waar ze zeker van zijn dat het met gestoomde melk is, kwam met een hele toef slagroom. Tja... verder valt het zeker wel mee.

Roger
Avis du: inconnu

Bourgondisch restaurant met als specialiteit...

Bourgondisch restaurant met als specialiteit witloofgerechten zonder franjes. Ruime porties. De keuken is eerlijk maar leunt meer naar de grootkeuken dan naar de gastronomische keuken. Goed adres voor witloofliefhebbers.

Fred
Avis du: inconnu

Zoals verwacht veel witloof-variaties op het...

Zoals verwacht veel witloof-variaties op het menu, doch eerder van gewone kwaliteit.

Roger
Avis du: inconnu

Dit restaurant is een aanrader voor wie van...

Dit restaurant is een aanrader voor wie van degelijke Vlaamse kost houdt. Witloof en, in het seizoen, asperges zijn de toppers. Wij aten er een uitstekende cote a l'os met asperges, drie sauzen en heerlijke kroketten. De bediening is snel en vriendelijk. Gezellig kan men het kader inderdaad niet noemen, maar dat wordt gecompenseerd door wat er op het bord komt. Zeer prijsvriendelijk ook.

Peter
Avis du: inconnu

Voor de gezelligheid moet je 't niet doen,...

Voor de gezelligheid moet je 't niet doen, maar voor een lekkere, klassieke, typisch Belgische en vooral eerlijke hap kan je hier steeds terecht. Je zal dit restaurant nooit verlaten met het gevoel eraan 'bedrogen' te zijn. Het eten is lekker, de porties zijn vrij ruim, de kaart is gevarieerd en de prijs is correct. Meer moet dat dus niet zijn.

Annick
Avis du: inconnu

Het eten is heel lekker. Als jullie van witloof...

Het eten is heel lekker. Als jullie van witloof en asperges houden is dit een aanrader. Ook de prijs valt zeer goed mee. Alleen die man bij de ontvangst... hij zou ietsje vriendelijker mogen zijn. Een glimlach mag er echt wel bij.

Erik
Avis du: inconnu

Heel lekker witloof specialiteiten en een vlott...

Heel lekker witloof specialiteiten en een vlotte bediening de moeite waard om terug te gaan.

Tous les avis de ce restaurant