Budget
€€
Jours de fermeture
Fermé lundi et mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.8 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Jan
Avis du: 06/10/2017
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

gezin met kind, gaan eten op een zaterdagavond

matig, erg matig en dat is een unterstatement, steak zonder basic garnituur, mix grill half rauw enz. Populair voor een groot publiek maar niet de moeite waard.

eve
Avis du: inconnu
eve recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

dagmenu is iedere keer een treffer

Dit adresje doen we iedere keer 'smiddags aan. Het dagmenu is iedere keer lekker en toch gevarieerd. De soep is iedere keer zeer lekker en bestaat soms uit onverwachte groentecombinaties. Het vlees is iedere keer perfect gegrild. En het dessertje is inderdaad geen grote portie maar een perfecte afsluiter. Lekkere wijn en hele lekkere koffie verkeerd. Snelle bediening maar je mag evengoed zeggen : je mag eventjes wachten met het volgende gerecht. Je mag ver in de omstreken gaan zoeken waar je voor die prijs 'smiddags kan eten

Gunther
Avis du: inconnu

We zijn hier terectht gekomen met een Bongo...

We zijn hier terectht gekomen met een Bongo Bon en het moet zeggen, alles was perfect in orde. Het eten was heel lekker, de bediening was uitermate vriendelijk, rustige bediening kwam vragen of we nog even wilden wachten voor het hoofdgerecht... Goede selectie wijnen bij de verschillende gerechten. Zeker een aanrader om nog eens terug te gaan!

Jos
Avis du: inconnu

Het eten is héél lekker maar het gaat allemaal...

Het eten is héél lekker maar het gaat allemaal veel te snel. Nog maar net het aperitief gekrgen en de wijn moet geproeft worden en het voorgerecht is er. Net de vork van het voorgerecht neergelegd en het hoofdgerecht staat op tafel. Als je op 90 minuten een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, een fles wijn; nagerecht en pousse café moet binnenwerken gaat het echt wel te snel. Maar nogmaals : de gerechten zijn prachtig.

placeholder
Hans
Avis du: inconnu

Ik kwam met een heel goed gevoel binnen. Dit...

Ik kwam met een heel goed gevoel binnen. Dit zou wel eens een nieuw favoriet adresje kunnen worden. Tot bij de tapas het lam nog rauw (!)en koud van binnen was. Ook alles heel weinig gekruid. Maar vooral lamentabele bediening. Glazen vergeten, menukaart vergeten brengen, toen ik zei en liet zien dat mijn lam nog rauw was en of het kon dat ze deze nog effe zouden garen kreeg ik geen antwoord en ook geen lam meer...Toch nog is proberen op andere keer.

placeholder
Guy
Avis du: inconnu

Telkenmale we in het Zuiderhuis gaan eten is...

Telkenmale we in het Zuiderhuis gaan eten is het feest. Een mooie kaart en geen al te duren wijnen. Je ziet de koks de gerechten maken, en wel op een rustige manier. De visgerechten zijn heerlijk. Vooral een dikke proficiat aan het steeds vriendelijk en gedienstig personeel. Volhouden zo.

Krista
Avis du: inconnu

Zeer uitgebreide kaart. Snelle bediening en...

Zeer uitgebreide kaart. Snelle bediening en lekkere gerechten.

nathalie
Avis du: inconnu

Gezellige brasserie met een zeer aangename...

Gezellige brasserie met een zeer aangename sfeer. Er is een open keuken (showcooking) en het eten is er super lekker ! Goede prijs-kwaliteitsverhouding! Vriendelijk personeel. De Tapas zijn er heerlijk en alle desserten in het Zuiderhuis werken verslavend!

Ann
Avis du: inconnu

Geweldig terras in deze trendy zaak in Noorderw...

Geweldig terras in deze trendy zaak in Noorderwijk bij Herentals. Toen we laatst echter met een groep van 8 toekwamen, kregen we hele zure gezichten. Dat kon echter de maaltijd niet bederven: het eten is er lekker, de slaatjes zijn een perfect maaltijd. Ijsjes ook heel lekker, en vooral ook heel groot. Het brood met aïoli dat aan het begin van de maaltijd op tafel wordt gezet in een bruine papieren zak is ook een aanrader. Leuk zomeradresje.

Nancy
Avis du: inconnu

Wij waren aangenaam verrast, er heerste een...

Wij waren aangenaam verrast, er heerste een vakantiesfeer en het kon niet meer stuk op een regenachtige zondagmiddag, ook de kids hadden het er reuze naar hun zin. En dan de lekkere geur van gegrilde sardientjes, en een provençiaals stoofpotje hhhmmmmmm !!!!

Tous les avis de ce restaurant