Avis pour Brasserie De Wingerd

5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
5 avis
date score
marc
Avis du: inconnu

goed resto prijs tov kwaliteit !...

goed resto prijs tov kwaliteit !

Karry
Avis du: inconnu

Heel gezellige brasserie, mooi terras. Met...

Heel gezellige brasserie, mooi terras. Met 3 elk iets verschillends genomen en allemaal zeer lekker. Het personeel is professioneel en vriendelijk en het decor zorgt voor een rustige, aangename sfeer.

Susy
Avis du: inconnu

Heel lekker eten voor een goede prijs, spijtig...

Heel lekker eten voor een goede prijs, spijtig is de zaak dikwijls volzet en moet je weken van tevoren reserveren (vooral tijdens de weekends). Niettemin de moeite waard om geduld te hebben....

Britt
Avis du: inconnu

Vriendelijke service, relaxte sfeer, een fantas...

Vriendelijke service, relaxte sfeer, een fantastisch lekker eten. de gerechten die ik geprobeerd heb(Vidée, Croque Vidée, Steak peperroomsaus & Kabeljauw met garnaalroomsaus) waren 1 voor 1 om je vingers bij af te likken. Ik heb het gelukt om op wandelafstand van deze brasserie te wonen, en ga er dan ook regelmatig eten.

placeholder
Luc
Avis du: inconnu

Zondagavond met vrienden gegeten in de Wingerd....

Zondagavond met vrienden gegeten in de Wingerd. Zeetongfilets waren prima, evenals de scampis in lookboter en de kabeljauw, bij de kids vielen de steaks in de smaak. Verder prima chileens wijntje en de desserts waren reusachtig. Vriendelijke en correcte bediening en een prijs-kwaliteit die onevenaarbaar is. Een aanrader.

date score